Η Γη της Ελιάς: Το ψυχολογικό τραύμα της Αναστασίας στο φως

Κι όμως, η Αναστασία κουβαλάει ένα μεγάλο τραύμα μέσα της, που την κάνει ακόμη να φοβάται, στην γη της ελιάς. Η ηρωίδα έζησε ένα έντονο παρελθόν, το οποίο έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη της.  Η Γη της Ελιάς: Το ψυχολογικό τραύμα της Αναστασίας στο φως

Ο πρώην σύζυγός της την εγκατέλειψε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο περιβόητος Θανάσης, ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε όσο κανέναν άλλο, εξαφανίστηκε την ημέρα του γάμου τους, αφήνοντας την Αναστασία νύφη, να τον περιμένει.

Το σοκ αυτό ήταν τεράστιο. Ο Θανάσης ερωτεύτηκε μία πλούσια γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία του έταξε μία ζωή γεμάτη χλιδή! Η Αναστασία έμεινε μόνη της κι έκτοτε δεν ξανά εμπιστεύτηκε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Άγης και Μάρκος πιάνονται στα χέρια

Ο Θανάσης επιστρέφει στην γη της ελιάς, κάνοντας το τραύμα αυτό της Αναστασίας να “ξυπνά” ξανά. Η σύζυγός του πέθανε κι εκείνος, έχοντας μεγάλη χρηματική δύναμη στα χέρια του, έρχεται στη Μάνη για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

Σύντομα θα γνωρίσει την Αρετή, η οποία θα πέσει στην αγκαλιά του, γοητευμένη. Οι εντάσεις θα συνεχιστούν και οι δύο γυναίκες θα σταθούν απέναντι. Η Αναστασία προσπαθεί να συνέλθει τόσο από την πρώτη προδοσία του, όσο και από το θάρρος του να εμφανιστεί ξανά στη ζωή της!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Γυναίκα Του Λυκούργου Επιστρέφει Στην Μάνη Και Αναστατώνει Την Ζωή Των Ηρώων.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *