Παγιδευμένοι: Η μισή αλήθεια στο φόνο του Άκη φέρνει νέες δυσκολίες

 

Παγιδευμένοι: Η μισή αλήθεια στο φόνο του Άκη φέρνει νέες δυσκολίες

 

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η μισή αλήθεια στο φόνο του Άκη φέρνει νέες δυσκολίες.Παγιδευμένοι: Η μισή αλήθεια στο φόνο του Άκη φέρνει νέες δυσκολίες

 

Ο Δημήτρης, ο Αντρέας και η Άννα έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη ότι οι δικοί τους είχαν συναντηθεί με τον Άκη λίγο πριν από την δολοφονία του.

Ο Σταύρος αναλαμβάνει την υπόθεση η οποία όμως παρουσιάζει πολλά κενά καθώς στις καταθέσεις τους λένε την μισή αλήθεια.

Η Υβόννη πηγαίνει στο καινούργιο γραφείο του Αλέκου και του ανακοινώνει ότι περιμένει έναν επισκέπτη. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, λίγο αργότερα φτάνει ένας νεαρός οποίος του συστήνεται ο γιος του. Εκείνος βέβαια αντιδρά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η απόφαση της Θεοδώρας ανατρέπει τα πάντα

Όταν όμως του δείχνει την φωτογραφία της μητέρας του αναγκάζεται να παραδεχτεί πως δούλευε στο γραφείο του πριν από 29 χρόνια και πως είχε εξωσυζυγική σχέση μαζί της.

Η Υβόννη του προτείνει να κάνει τεστ DNA.

“Αν είσαι ο πατέρας του να τον αποδεχτείς, να του δώσεις δουλειά και ένα δωμάτια στο σπίτι. Διαφορετικά θα σε διώξω για πάντα” του λέει, αποκαλύπτοντας του παράλληλα πως γνωρίζει ότι δεν είναι άρρωστος όπως της είχε πει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ράινα: «Κάτσε φρόνιμα, μην σε βρούμε χτισμένο»

Αμέσως μετά παίρνει το νεαρό και τον πηγαίνει για ψώνια στα μαγαζιά. Μετά από πολύ καιρό απολαμβάνει και πάλι τις στιγμές που ζούσε με τον δικό της γιο, τον Άγγελο. Ο Δημήτρης και ο Αντρέας είναι σε άσχημη κατάσταση.

Κι ενώ εκείνοι καλούν τους ειδικούς από το τμήμα να κάνουν ενδελεχή έρευνα στο χώρο ο Γεράσιμος παραδέχεται στην Άννα ότι είχαν συναντηθεί με τον Άκη την ημέρα της δολοφονίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *