Ήλιος: Ο Δημήτρης αναλαμβάνει την υπόθεση του εργοστασίου

Ήλιος: Ο Δημήτρης αναλαμβάνει την υπόθεση του εργοστασίουΉλιος: Ο Δημήτρης αναλαμβάνει την υπόθεση του εργοστασίου

Συνταρακτικές προβλέπονται οι εξελίξεις για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος με την υπόθεση του εργοστασίου που αφορά άμεσα την μόλυνση του νερού του ποταμού της περιοχής.

          Ήλιος: Ο Δημήτρης αναλαμβάνει την υπόθεση του εργοστασίου

Ο Δημήτρης μετά την επίθεση που δέχεται η Αλίκη το παίρνει προσωπικά στην σειρά Ήλιος και αναλαμβάνει την υπόθεση ο ίδιος με σκοπό να την βγάλει εις πέρας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ορμά να σκοτώσει τη μάνα του

Τι θα δούμε σήμερα 20/12 στον Ήλιο;

Η Αλίκη δέχεται άμεσες απειλές από την Δικηγόρο του εργοστασίου να σταματήσει την έρευνα. Η Λήδα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της υγείας του Χάρη, αφού οι μέρες περνούν εις βάρος του και τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία του δεν έχουν βρεθεί. Ο Διοικητής παρενοχλεί ανοιχτά πια την Σοφία, ενώ φαίνεται πως εμπλέκεται και στην υπόθεση του εργοστασίου, κάτι που τον φέρνει άμεσα αντιμέτωπο με τον Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ανησυχώ πολύ με την επιλογή της Ισμήνης»

Ο Ιάσωνας φιλοξενείται στο σπίτι της Αλίκης, σε μια προσπάθεια της οικογένειας να του συμπαρασταθεί. Η Αθηνά δέχεται νέα επίθεση, ενώ αγνοεί ότι κινδυνεύει από δύο διαφορετικά μέτωπα. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση του εργοστασίου στην σειρά Ήλιος , αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Αλίκη και Δημήτρης συζητούν για την υπόθεση του εργοστασίου στην σειρά Ήλιος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *