Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιάννος Περλέγκας εισβάλλει στην σειρά

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιάννος Περλέγκας εισβάλλει στην σειρά

 

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γιάννος Περλέγκας εισβάλλει στην σειρά.Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιάννος Περλέγκας εισβάλλει στην σειρά

 

Καλύτερα δε γίνεται: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε  ο Γιάννος Περλέγκας, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό γνώρισε πέρυσι μέσα από τον ρόλο του Στέλιου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, μπαίνει  Τρίτη 5/12, στο Προξενιό της Ιουλίας, σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο και η αλλαγή στην εικόνα του είναι πραγματικά θεαματική.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω ξεσκεπάζει Γρηγόρη και Ιουλία

Ο ηθοποιός, που εμφανίστηκε με μούσι, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, για το πώς του φάνηκε αυτή η αλλαγή και για πολλά άλλα. Επίσης αναφέρθηκε και στην κόρη του! Στο Προξενιό, θα υποδυθεί τον μοχανό  Επιφάνειο.

«Νιώθω καλά με τη νέα μου εικόνα. Η τελευταία φορά που ξυρίστηκα ήταν στο τελευταίο γύρισμα της Νύχτας», σχολίασε αρχικά σχετικά με τη νέα του εικόνα.

Και συνέχισε:

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα απειλεί τον Γρηγόρη

«Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός ο χαρακτήρας που θα υποδυθώ. Κάπως μέρος της δουλειάς μας είναι να μην κάνουμε ηθικές επενδύσεις πάνω στους ρόλους που παίζουμε και να μην βγάζουμε συμπεράσματα για το πόσο ηθικοί είναι.

Ο Στέλιος άλλο φαινόταν και αλλιώς προέκυψε στην πορεία».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *