Σασμός: Ο Μανώλης ξελασπώνει τον Μαθιό

 

Σασμός: Ο Μανώλης ξελασπώνει τον Μαθιό

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης ξελασπώνει τον Μαθιό.

 

Ο Μαθιός αποχαιρετά με τρόπο του τον Αστέρη και την Βασιλική έχοντας πάρει οριστικά την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λαζάρου, ενώ η Αργυρώ κλείνει εισιτήρια για να φύγει μαζί με τον Πετράκη για την Αθήνα μακριά από τον εφιάλτη που ζει στην Άνω Ποριά.

Λίγο μετά ο Μαθιός εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδίδεται για το φόνο του Λαζάρου αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες. Το νέο διαδίδεται αστραπιαία στο χωριό προκαλώντας τρόμο και χαλώντας προσωρινά τα σχέδια του Αντρέα να τον δολοφονήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το όνομα του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Βασιλική και η Καλλιόπη αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, όπως και ο Μανώλης οποίος είχε δει τον Μαθιό στο χωριό την ώρα του φόνου και ξέρει πολύ καλά πως γι’ αυτό το φονικό είναι αθώος.

Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην δειλιάσει όπως συνέβη με τη δολοφονία του Στεφανή. Υποψιάζεται πως η φόνισσα είναι η καπετάνισσα και ο γιος της προσπαθεί να την καλύψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Αγαθή μαχαιρώνει την Θεοφανώ

Πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει πως τον είχε δει στο χωριό και η ομολογία του είναι ψεύτικη. Κάποιον άλλον προσπαθεί να καλύψει με τα ψέματα του.

Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά στο μηδέν ψάχνοντας τον δολοφόνο του Λαζάρου ενώ ο Ανδρέας αφιονισμένος, στήνει αριστοτεχνικά την νέα παγίδα θανάτου για τους Σταματάκηδες.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *