Η Παραλία: Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα

 

Η Παραλία: Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα

Η Παραλία: Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα για όσους έχασαν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους.

 

Για ολόκληρη την κοινότητα, αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς δύο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς η μνήμη τους εξακολουθεί να ζει και να ακτινοβολεί στο μυαλό όλων.

 

Θα καταφέρει η κοινότητα των Ματάλων να βρει φως και ελπίδα σε αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Σκεύω και Μισέλ κάνουν έρωτα

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Καθώς το χωριό των Ματάλων ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα με εορταστική διάθεση, το Mermaid Café φιλοξενεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χίπικο πάρτι, με καλεσμένους όλο το χωριό και τη χίπικη κοινότητα.Η Παραλία: Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα

Ο Διονύσης συνειδητοποιώντας ότι η Υπατία περνάει περισσότερο χρόνο τελευταία με τον Χάρι, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτή τη νέα φιλία και δημιουργεί εντάσεις στη σχέση του με την Υπατία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης καταρρακωμένος στην δίκη – Πόσο θα τον επηρεάσει;

Παράλληλα, η Υπατία καταφέρνει να βοηθήσει τον Δημητρό να αντιμετωπίσει τη θλίψη που νιώθει, δίνοντάς του ελπίδα και χαρά.

Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Νικήτα προβληματίζει τη Νικολίνα και της δημιουργεί άγχος για την υγεία του. Θα καταφέρουν οι χίπηδες και οι άνθρωποι του χωριού να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει αυτές τις γιορτινές μέρες;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *