Οδηγός μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες- Πώς θα πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα;

 

Οδηγός μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες- Πώς θα πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα;

Οδηγός μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες- Πώς θα πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα;

 

Κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από την ηλικία του, έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει ένα όμορφο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική του ομορφιά.

Η επιδερμίδα των γυναικών σε μεγαλύτερη ηλικία θέλει ιδιαίτερη προσοχή. και φυσικά εξειδικευμένες τεχνικές. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τη φυσικότητα, χωρίς να τονίζει τις γραμμές του προσώπου και να επιβαρύνει την επιδερμίδα με περιττά προϊόντα.

Βήμα Πρώτο: Προετοιμασία της επιδερμίδας

Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το κλειδί για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη πριν από την εφαρμογή του foundation. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα roller για να ενισχύσουμε την απορρόφηση και να ολοκληρώσουμε με ένα brightening primer για λάμψη και φωτεινότητα.

Βήμα Δεύτερο: Εφαρμογή σκιών και eyeliner

Για την περιοχή των ματιών, οι κρεμώδης σκιές είναι ιδανικές για φωτεινότητα και φυσικότητα. Αμέσως μετά εφαρμόζουμε το eyeliner. Θα προτείναμε να σβήσετε στο τέλος τη γραμμή, προκειμένου να «μαλακώσετε» το αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  3 Super σπιτικές κρέμες για καθαρισμό προσώπου (φυσικές)

Βήμα Τρίτο: Ζεστή επιδερμίδα με bronzer

Η προσθήκη ζεστασιάς στην επιδερμίδα είναι απαραίτητη, γι’ αυτό το bronzer αποτελεί βασικό στοιχείο. Για τις ώριμες επιδερμίδες, προτείνουμε τη χρήση bronzer σε μορφή τζελ ή κρέμας, για να δείχνει πιο φυσικό.

Βήμα Τέταρτο: Ελαφρύ ρουζ

Μετά την εφαρμογή του bronzer, βάζουμε ελαφρά το ρουζ. Περνάτε το ρουζ, σε κρεμώδη υφή, απαλά στα μήλα των ζυγωματικών και διασχίστε ελαφρά το κέντρο του προσώπου και τη γέφυρα της μύτης για ένα ξεκούραστο, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Βήμα Πέμπτο: Κάλυψη και διόρθωση του χρώματος

Στον τομέα της κάλυψης, η σωστή χρήση του concealer είναι καθοριστική. Πρέπει να την εφαρμόζετε απαλά. Το blending είναι κλειδί για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Peeling με μπανάνα και ζάχαρη για δέρμα σαν μωρό!

Βήμα Έκτο: Γέμισμα των φρυδιών

Για τα φρύδια, επιλέγουμε μια φυσική, ακριβή εμφάνιση με τη χρήση μιας απαλής σκιάς στους τόνους του φρυδιού.

Βήμα Έβδομο: Στρώσεις μάσκαρα

Τη μάσκαρα πρέπει να την εφαρμόζετε σε στρώσεις για να επιτευχθεί τόσο το μήκος, όσο και ο όγκος. Ένας αποτελεσματικός τρόπος, σύμφωνα με επαγγελματία του χώρου, είναι η στρώση αρχικά με καφέ χρώμα και στη συνέχεια δύο στρώσεις με μαύρο, για την ψευδαίσθηση πληρότητας και βάθους.

Βήμα Όγδοο: Καθορισμός των χειλιών

Στο θέμα των χειλιών τώρα, η χρήση ενός neutral lip liner που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα τους θα ήταν η ιδανική επιλογή για να δώσετε σχήμα. Ωστόσο, αν θέλετε να επιλέξετε κάτι πιο έντονο καλό θα ήταν να το εφαρμόσετε με το δάχτυλο του χεριού σας για ένα πιο ανεπιτήδευτο look.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *