Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κάνει μία πρόταση ικανή να αλλάξει τις ζωές όλων τους και για πάντα

 

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κάνει μία πρόταση ικανή να αλλάξει τις ζωές όλων τους και για πάντα

Η απόφαση της Λίνας να δεχτεί την πρόταση του Διονύση της προκαλεί προβλήματα που δεν μπορούσε καν να φανταστεί.Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης κάνει μία πρόταση ικανή να αλλάξει τις ζωές όλων τους και για πάντα

 

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, από την πρώτη κιόλας μέρα ο Διονύσης της ρίχνεται και την στριμώχνει έτοιμος να την βιάσει.

Ευτυχώς η Στέλλα προλαβαίνει τη τελευταία στιγμή να την σώσει από τα χέρια του και η Λίνα συγκλονισμένη πέφτει στην αγκαλιά της αναζητώντας παρηγοριά. Διστάζει όμως να πει στον Μάκη τι της έχει συμβεί ξέροντας ότι εκείνος έτσι κι αλλιώς έχει τις αντιρρήσεις του για την συμμετοχή της στο γύρισμα.

Παρόλα αυτά ο Μάκης καταλαβαίνει ότι κάτι είχε συμβεί και τον τρόπο του της εκμαιεύει την αλήθεια. Μόλις συνειδητοποιεί ότι οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν και πως ο Διονύσης χρησιμοποιούσε την δύναμη και την θέση του για να κάνει την Λίνα δική του θυμώνει τόσο πολύ που πάει να τον βρει και να τον κάνω να πληρώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 58-59: «φωτιά» σ’ όλο το χωριό! 60-61: Οι αποκαλύψεις έρχονται η μια πάνω στην άλλη!

Έντρομη η Λίνα τρέχει να προλάβει το κακό όμως η σύγκρουση των δύο αντρών δεν αποφεύγεται. Ο Μάκης απειλεί στα ίσια τον Διονύση να μείνει μακριά τους αλλά καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο.

Εξαγριωμένος ο Διονύσης αποφασίζει να τους κάνει να πληρώσουν και το βράδυ φτάνει έξω από το σπίτι της Λίνας και της Βάσως και έξαλλος μπαίνει μέσα και προειδοποιεί ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί του.

Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να καθησυχάσει τον Τρύφωνα ο οποίος φοβάται για την δική του υγεία αλλά και για την κόρη του ενώ η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη είναι έγκυος.

Για να κρατήσει την κοπέλα κοντά του και να διαβεβαιώσει τον πατέρα της ότι η κόρη του θα είναι καλά ο Ιπποκράτης κάνει μία πρόταση, ικανή να αλλάξει τις ζωές όλων τους και για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – ΣΟΚ: Η Φιλιώ δε θέλει για μάνα την Αθηνά

Ο Τρύφωνας από την πλευρά τους συμβουλεύει την Ειρήνη να του πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της ώστε να ξέρει κι εκείνος που βαδίζει μαζί της. Όμως το μυαλό της Ειρήνης βρίσκεται ακόμα στο Φοίνιξ που βυθίστηκε παίρνοντας μαζί του και την παλιά της ζωή.

Ο Μιχάλης που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον εφιάλτη που έζησε και συνεχίζει να ζει την φέρνει ξανά κοντά μου με τον Πέτρο ζητώντας από τους δύο να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Απέναντι ο ένας στον άλλον, οι δύο νέοι, αδυνατούν να συγκρατήσουν τις μνήμες και τα συναισθήματά που τους κατακλύζουν.

Ενώ ο Πέτρος συνεχίζει να ψάχνει τα χρήματα που θα τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τους διώκτες του μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα και έρχεται μπροστά σε ένα τρομερό δίλημμα. Να δώσει τα τελευταία του χρήματα να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *