Η τελευταία ώρα επεισόδια 31-32-33-34-35: Η Άσπα δίνει μια ευκαιρία στη Σίλια…

 

Η τελευταία ώρα επεισόδια 31-32-33-34-35: Η Άσπα δίνει μια ευκαιρία στη Σίλια…Η τελευταία ώρα επεισόδια 31-32-33-34-35: Η Άσπα δίνει μια ευκαιρία στη Σίλια…
Οι περιλήψεις των επεισοδίων 31 έως 35 που θα προβληθούν από Δευτέρα 15/11έως Παρασκευή 19/11.

Τα επόμενα επεισόδια και όλες οι εξελίξεις της σειράς Η τελευταία ώρα, που προβάλλεται καθημερινά από το Open στις 17:50.

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 31
ΔΕΥΤΕΡΑ: Η Άσπα παίζει παιχνίδια εξουσίας στη Σίλια για να στρέψει την προσοχή της μακριά από τον Μάρκο. Η Κάτια επισκέπτεται το σπίτι που τους έχει βρει η Σοφία και αναγκάζεται να κρύψει την έκπληξή της όταν καταλαβαίνει το σχέδιο. Ο Αλέξης, ανήμπορος μακριά από την Κάτια, παίρνει μια παράτολμη απόφαση που θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο.

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 32
ΤΡΙΤΗ: Ο Αλέξης λιποθυμά μπροστά στην Κάτια. Μπαίνει στο νοσοκομείο και γίνεται αφορμή να συναντηθούν Μαρίνα και Σοφία. Όταν το μαθαίνει Ο Νικόλας αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του. Ο Γιώργος συμβουλεύεται την ξαδέλφή του για να κερδίσει την Κική, αλλά εκείνη τον αποφεύγει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 33
ΤΕΤΑΡΤΗ: Η Κάτια ανακαλύπτει πως η Έλλη έρχεται κοντά με τον Μάρκο. Στο νοσοΚομείο, επισκέπτεται τον Αλέξη ένας ψυχολόγος, Η Μαρίνα δέXεται μια άβολη επίσκεψη και, σε συνδυασμό με μια φωτο γραφία που παίρνει στο κινητό της, φτάνει στα όριά της. Μια φρικιαστική δράση αποκαλύπτεται στη ΜΚΟ της Άσπας.

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 34
ΠΕΜΠΤΗ: Η κρίση της Έλλης φέρνει αναστάτωση σε όλους. Ο Μάρκος ανησυχεί για την Έλλη, πράγμα που τον οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά της, ενώ η Κάτια εκμεταλλεύεται το συμβάν για να προσεγγίσει τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος έχει μια τρυφερή στιγμή με τη Νάντια μέχρι που ανακαλύπτει κάτι. Ο Νικόλας μπαίνει σε υποψίες από την υποστήριξη της Ισμήνης όσο η Μαρίνα βρίσκεται με την Έλλη περιμένοντας τους γονείς της. Όταν επιστρέφουν, μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Ανδρέα γίνεται επικίνδυνη. Τέλος, η Σίλια κερδίζει την εμπιστοσύνη της Άσπας μόνο και μόνο για να την προδώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Δήμητρα: «Πρόσεξε, γιατί αν το συνεχίσεις…»

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 35
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ο Μάρκος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει, ένα στοιχείο που ως τότε είχε στο συρτάρι για να επισπεύσει την έρευνά του. Η Ζωή συναντά τον Παύλο και νιώθει την ανάγκη να τον βοηθήσει. Η Άσπα δίνει ένα μάθημα στη Σίλια και μια τελευταία ευκαιρία. Η Ισμήνη εξηγεί τις προθέσεις της σχετικά με τον Νικόλα στον Αντρέα. Η Κάτια δίνει ένα ερωτικό γράμμα στον Κωνσταντίνο. Η Έλλη συζητάει με τη Λουκία για τη Ρόδο και τη βάζει να υποσχεθεί να μην πει τίποτα στον πατέρα της, ο οποίος την ακούει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *