Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Μηνιαίες προβλέψεις. Αυτές είναι οι τυχερές και οι άτυχες μέρες για τον Δεκέμβριο 2023 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Ο αστρολογικός οδηγός του μήνα που θα σε βοηθήσει σε κάθε δραστηριότητά σου.

Ζώδια: Οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του Ιουνίου 2023

Ο τελευταίος μήνας του 2023, έχει τη νευρικότητά του, τις εντάσεις του, προσφέρει όμως και τις ευκαιρίες εκείνες για να αφήσουμε πίσω μας το «σκοτάδι» και την «δοκιμασία» των περασμένων μηνών και να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά που είναι μπροστά μας. Δείτε αναλυτικά μέρα – προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του Δεκεμβρίου στο Αστρολογικό Ημερολόγιο που μας ενημερώνει για τις τάσεις του μήνα!

 

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023: Τυχερές-άτυχες μέρες του μήνα για κάθε ζώδιο

 

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023: Καλό Μήνα! Ο πιο χαρούμενος, αγαπησιάρικος και εορταστικός μήνας της χρονιάς είναι εδώ, με την Σελήνη, αλλά και τον Ερμή (από σήμερα) στο ζώδιο του Αιγόκερω, να στρέφουν την ενέργεια και την σκέψη μας στις φιλοδοξίες και τους στόχους μας, βάζοντας σε τάξη την ζωή μας.

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023: Μέρα απόλαυσης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Για σήμερα Σάββατο με το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου, οι ώριμες σκέψεις θα οδηγήσουν σε σταθερές αποφάσεις τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023: Πάθος, ερωτισμός, ζήλεια και … ισχυροί ανταγωνισμοί και μάχες συμφερόντων για σήμερα Κυριακή με το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα! Κυριαρχικές απόλυτες στάσεις και συμπεριφορές, τοξικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και έντονο παρασκήνιο είναι οι τάσεις της ημέρας για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023: Η Αφροδίτη σήμερα Δευτέρα, κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού (σε θέση αδυναμίας), και δεν λείπει από τις ανθρώπινες σχέσεις η ανάγκη του «ελέγχου» η οποία προκύπτει από το φόβο της απώλειας. Εύνοια στα αισθηματικά θα έχουν Ταύροι – Σκορπιοί – Αιγόκεροι, στα οικονομικά οι Κριοί και Ζυγοί!

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023: Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο της Παρθένου η μέρα ξεκινά με αρκετό άγχος λόγω πολλαπλών εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν. Οι βραδινές ώρες έχουν τις όμορφες εκπλήξεις τους για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023: Σταθεροποίηση σχέσεων έρχεται για σήμερα Τετάρτη με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς καθώς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, δικαιώνονται και νιώθουν περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023: Η μέρα μας ξεκινά με δυσκολία στην λήψη αποφάσεων και με αρκετό άγχος μην αδικήσουμε κάποιον με τα λόγια μας. Το μεσημέρι είναι ιδανικό για πρωτοβουλίες και για να προχωρήσουν επιτυχώς τα σχέδια των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων και Κριών, Λεόντων, Τοξοτών του 1ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023: Τρίγωνο Ερμή – Δία σήμερα και ΝΑΙ είναι η απόλυτα τυχερή ημέρα για να χτυπήσει το τηλέφωνό σου και να δεχθείς μία σημαντική πρόταση! Χαρούμενα νέα, όμορφες συναντήσεις και εκπληκτικά σχέδια γεμίζουν με αισιοδοξία τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023: Η Σελήνη μπορεί να κινείται στο «σκοτεινό» ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας την τάση για απομόνωση, όμως οι θετικές γωνίες που θα σχηματίσει στην πορεία της ημέρας μας δίνουν το μήνυμα ότι η μέρα είναι εκπληκτική να ανοίξουμε την ψυχή μας, σε ανθρώπους που ξέρουμε ότι είναι στο πλάι μας και μας αγαπούν!

Διαβάστε Επίσης  Δείτε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023: Μέρα υπερβολής και αρχίζουμε επιτέλους να αισθανόμαστε ότι μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα! Με την σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Δία το ρίχνουμε έξω και παρασυρόμαστε από τις επιθυμίες της στιγμής, απολαμβάνοντας την ημέρα σαν μικρά παιδιά! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, του 1ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023: Η Δευτέρα ξεκινά με Σελήνη κενής πορείας από τις 10:57-13:10, επομένως σε αυτό το διάστημα κλείσε εκκρεμότητες και απέφυγε την έναρξη νέας δραστηριότητας. Το εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης προσφέρει ευχάριστα νέα, εξωστρεφή διάθεση και ευκαιρίες όμορφων συναντήσεων σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023: Μέρα εκρηκτική όπου δεν θα λείψουν οι καβγάδες υπερβολής, αλλά και τα λάθη βιασύνης! Η Σελήνη συναντά τον Άρη και οι μεσημεριανές ώρες μυρίζουν «μπαρούτι» για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου! Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε τις συνέπειες.

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023: Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και ένας νέος κύκλος ανοίγεται για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου! Ο Ερμής από σήμερα είναι ανάδρομος και χρειάζεται να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και επιμελής στις επικοινωνίες μας.

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023: Νέες Προοπτικές ανοίγονται σήμερα με το τρίγωνο Ήλιου-Β. Δεσμού, για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω, μας κάνει πιο πειθαρχημένους αυτή την ημέρα στα «πρέπει» της λογικής!

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023: Η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερω και έως το απόγευμα, είμαστε περισσότερο στοχοπροσηλωμένοι τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας (καριέρα, οικονομικά) κλείνοντας εκκρεμότητες. Οι βραδινές ώρες είναι ψυχαγωγικές για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023: Η πλεονεξία και υπερβολή μπορεί σήμερα να μας οδηγήσει σε «γκάφες»! Απόλαυσε το εορταστικό κλίμα των ημερών, βάζοντας «φρένο» στην επιπολαιότητα που μπορεί να έχει τις απώλειές της, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023: Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα, προκαλεί ένα κλίμα συγκίνησης, ευαισθησίας αλλά και … αδυναμίας! Απέφυγε τις αυταπάτες και τις εξιδανικεύσεις και προστάτεψε τον εαυτό σου από οτιδήποτε απατηλό, πολύ περισσότερο αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023: Ο Ερμής ανάδρομος από τον Αιγόκερω σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Δία προσφέροντας την ευκαιρία να προχωρήσουν σχέδια, προτάσεις, συναντήσεις που συνδέονται με το παρελθόν. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023: Η Τρίτη ξεκινά με τεμπέλικες διαθέσεις, αλλά και με αρκετή ευσυγκινησία! Η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, μας παρασύρει στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων και της φαντασίας, όμως εύκολα μπορούμε να οδηγηθούμε σε λάθη κατά τις απογευματινές ώρες.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023: Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζοντας το πρωί τετράγωνο με τον Ανάδρομο Ερμή… Κυριαρχούν τα νεύρα , εξαιτίας επικοινωνιακών αναποδιών που πάνε πίσω σχέδια και προγράμματα. Προσοχή στα καβγαδάκια οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Διαβάστε Επίσης  Γιατί όλο και περισσότεροι νέοι πιστεύουν στα ζώδια

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023: Μέρα δυναμική σε γεγονότα με την Αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού να φέρνει ανατροπές σε έρωτα – χρήμα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς Υδροχόους , ενώ το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου, προσφέρει λύσεις – απαντήσεις για παρελθοντικά ζητήματα σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023: Χειμερινό Ηλιοστάσιο σήμερα, η πιο μεγάλη νύχτα της χρονιάς και εγκαινιάζεται η περίοδος γενεθλίων των φίλων μας Αιγόκερων. Με την Σελήνη από τον Ταύρο η ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια, είναι τονισμένη!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023: Μέρα κατάλληλη για να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες και προοπτικές και να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και εμπειρίες. Ο Ερμής περνά ανάδρομος στον Τοξότη και τα επικοινωνιακά λάθη έχουν την τιμητική τους!

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023: Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα με τον Ήλιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και παρατηρείται σταθερή πρόοδος στους στόχους των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων του 1ου δεκαημέρου. Η Σελήνη από τους Διδύμους, προσφέρει αυτή την σπιρτάδα ενθουσιασμού και επικοινωνιακής εγρήγορσης!

Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλο τον κόσμο! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης / Ποσειδώνα, γινόμαστε όλοι μία αγκαλιά αγάπης, ζεστασιάς, συμπόνιας, αλληλοϋποστήριξης! Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023: Ο εορταστικός ρυθμός συνεχίζεται, απλά σήμερα υπάρχουν αρκετές εναλλαγές στις διαθέσεις, χρήσιμο είναι λοιπόν να αφιερώσουμε τον χρόνο μας με δραστηριότητες και ανθρώπους που ξέρουμε ότι μας χαλαρώνουν και μας γεμίζουν με ασφάλεια και σταθερότητα.

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023: Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στον Καρκίνο διεγείρι τις συγκινήσεις αλλά προσφέρει ικανοποίηση σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου! Παράλληλα με το σημερινό τετράγωνο Ερμή / Ποσειδώνα χρειάζεται να αποφύγουμε τις πλάνες αλλά και την απροσεξία. Μεγαλύτερη προσοχή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023: Ο Ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη συναντά σήμερα τον Άρη, προκαλώντας αρκετούς καβγάδες και μπερδέματα στην καθημερινότητά μας. Προσοχή στα λάθη βιασύνης, τις λογομαχίες καθώς και τις μετακινήσεις. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023: Αδυναμία και αποδιοργάνωση σήμερα με το τετράγωνο Άρη / Ποσειδώνα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, προσφέροντας την διάθεση για περιπέτεια και πειραματισμό στον έρωτα για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023: Τελευταίο Σάββατο της χρονιάς με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, να μας ωθεί για ψυχαγωγία, καλοπέραση και … καλλωπισμό! Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνεται δυνατές στιγμές και νιώθετε ότι στο τέλος της χρονιάς εκπληρώνονται πολλά από αυτά που επιθυμούσατε.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023: Αντίο 2023… Η τελευταία ημέρα μίας επώδυνης χρονιάς, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr είναι εδώ και για πολλούς (ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου) έχει το αίσθημα της πικρίας, για όλα όσα μεσολάβησαν στην ζωή τους! Ο Δίας σε ορθή φορά στον Ταύρο μας οδηγεί σε μία νέα πιο ελπιδοφόρα χρονιά!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *