Σασμός: Η Ντίνα τρώει τη σφαίρα που πήγαινε για τον Μαθιό

Σασμός: Η Ντίνα τρώει τη σφαίρα που πήγαινε για τον ΜαθιόΗ οικογένεια των Σταματάκηδων περνάει δραματικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια. ο Μαθιός δέχεται δολοφονική επίθεση από την οποία τον σώζει η Ντίνα.

Καταιγιστικές είναι η εξέλιξη στα προσέχει επεισόδια της σειράς μιας και μετά τον θάνατο του Λαζάρου η μανία της εκδίκησης των Σταματάκηδων έχει κατακλύσει τόσο τον Αντρέα όσο για τον Τηλέμαχο.

Σύμφωνα με το myTV, η Βασιλική η οποία είναι αυτή που ευθύνεται για το φόνο του άντρα βλέπει τον Μαθιό να θυσιάζεται για εκείνη καθώς όπως σας αποκαλύψαμε, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο, προκειμένου να την σώσει μιας και είναι έγκυος στο παιδί του.

Από τη στιγμή που ο Μαθιός συλλαμβάνεται, η Καλλιόπη αγωνιά για τη ζωή του αφού πιστεύει πως οι Βρουλάκηδες και συγκεκριμένα ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος θα θελήσουν να τον σκοτώσουν μέσα στη φυλακή, όπως έκαναν και με τον Βασίλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αργοπεθαίνει – Άσπα και Άγγελος σε σοκ

Τα μέτρα της αστυνομίας για την προστασία του Μαθιού και είναι δρακόντεια. Πρωί βράδυ τον φυλάνε καθώς ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο Μαθιός θα δεχτεί επίθεση. Πράγματι οι φόβοι τους θα επιβεβαιωθούν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Αντρέας με τη βοήθεια του Τηλέμαχου αλλά και κάποιων συγγενών του Λαζάρου ετοιμάζουν μεθοδικά τα επόμενα βήματα τους για να εκδικηθούν. Ο Αντρέας ενημερώνεται για τις κινήσεις της αστυνομίας και δίνει εντολή για τη δολοφονία του Μαθιού.

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε ένας ξάδερφος του Λάζαρου καταφέρνει και διαφεύγει της προσοχής των αστυνομικών και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού από την φυλακή τον πλησιάζει, βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Μυρτάλη πλήρωσε το δάνειο, θα μείνουμε στο δρόμο!»

Ο άντρας πυροβολεί τον Μαθιό αλλά την τελευταία στιγμή η Ντίνα μπαίνει μπροστά του και τρώει την σφαίρα για εκείνον. Όλοι σαστίζουν. Κάποιοι προσπαθούν να συλλάβουν τον άντρα και κάποιοι σπεύδουν κοντά στην Ντίνα για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Σασμός: Η Ντίνα τρώει τη σφαίρα που πήγαινε για τον Μαθιό
Ο Μαθιός είναι σοκαρισμένος καθώς αν δεν έμπαινε μπροστά του η αστυνομικός θα ήταν νεκρός. Τα νέα της επίθεσης διαδίδονται πολύ γρήγορα και η οικογένειά του Μαθιού ταράζεται.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *