Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκτά πολλά χρήματα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αποκτά πολλά χρήματα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στάθης αποκτά πολλά χρήματα.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, με ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα, με αλλεπάλληλους χωρισμούς και επανασυνδέσεις, κάτι που πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα και να έρθει η ηρεμία.

Ο λόγος για τον Στάθη και την Ιουλία, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr δένονται ακόμα περισσότερο, χάρη σε μία απροσδόκητη εξέλιξη για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Οι ισορροπίες αλλάζουν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, με τον άλλοτε επιστάτη στα χωράφια της οικογένειας Βρεττάκου να αποκτά πολλά χρήματα και κατά συνέπεια να «ανεβαίνει» στα μάτια του Ισίδωρου που μέχρι πρόσφατα δεν ενέκρινε τη σχέση του Στάθη με την αδερφή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την πιάνει στα πράσα να κλέβει και γίνεται τρελός

Ήδη μετά την αποκάλυψη ότι έχουν παιδί μαζί, ο Ισίδωρος άρχισε να μαλακώνει, ζητώντας να κάνει περισσότερες συναντήσεις μαζί του, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί στα επόμενα επεισόδια. Θα ακολουθήσει ωστόσο την ίδια γραμμή και η Ιουλία;

Το γεγονός πως είχαν μία χαώδη διαφορά στα οικονομικά τους μεγέθη, λειτουργούσε πάντα ανασταλτικά στο ενδεχόμενο να χτίσουν ένα κοινό μέλλον. Όσο και αν δεν της το παραδεχόταν, ο Στάθης ένιωθε υποδεέστερος απέναντι στην Ιουλία και στην οικογένειά της, που ήταν μία από τις πιο επιφανείς οικογένειες της Μάνης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ψάχνει τρόπους να χωρίσει Μυρτάλη – Νικήτα

Χαρακτηριστικό είναι πως έγινε έξαλλος και χώρισαν με δική του απόφαση, μόλις ανακάλυψε ότι η Ιουλία αγόρασε μέρος από τα χωράφια που εκείνος δούλευε, για να εδραιώσει τη θέση του εκεί, χωρίς να τον ρωτήσει.

Από τη στιγμή ωστόσο που και εκείνος αποκτά οικονομική επιφάνεια, είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει περιθώριο για τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Στάθης και Ιουλία θεωρούνται πλέον ισότιμοι και οδεύουν ενωμένοι στο δικό τους happy end. Ή μήπως όχι; Ακόμα υπάρχουν λεπτομέρειες και κρυμμένα μυστικά που ταλανίζουν το ζευγάρι, και θα τους οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *