Έρωτας Φυγάς: Κάνει τον φόνο και τον φορτώνει στον Μάρκο

 

Έρωτας Φυγάς: Κάνει τον φόνο και τον φορτώνει στον Μάρκο

 

Ο Μάρκος όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς του OPEN «Έρωτας Φυγάς» θα βρεθεί να κατηγορείται για φόνο.Έρωτας Φυγάς: Κάνει τον φόνο και τον φορτώνει στον Μάρκο

Ο Μίμης πέφτει νεκρός

 

Ο Ιάσονας απουσιάζει από το Κιάρι καθώς έχει πάει στην Αθήνα. Έτσι ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα προετοιμάζονται να το σκάσουν.Έρωτας Φυγάς: Κάνει τον φόνο και τον φορτώνει στον Μάρκο

Τα εμπόδια όμως φαίνεται να είναι πολλά. Μια ισχυρή καταιγίδα ξεσπά την ημέρα της αναχώρησης τους, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει το ζευγάρι, ενώ την ίδια στιγμή η Ουρανία δεν προτίθεται να τους αφήσει να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Νότα κλέβει το παιδί και φεύγει

Από την άλλη η Νότα απειλεί ξανά τον Μάρκο, ενώ εκείνος ζητά από τον Μίμη να την προσέχει.

Έτσι όλα φαίνονται ότι είναι προσεκτικά σχεδιασμένα με όλες τις λεπτομέρειες και ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα όπως θα δούμε στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την πόλη μαζί με τα παιδιά τους.

Όμως η Νότα επιτίθεται στον Μίμη, του ξεφεύγει και τους βρίσκει καθώς είναι έτοιμοι να φύγουν και τότε προσπαθεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα. Εντωμεταξύ ο Μίμης συνέρχεται και πάει να την πιάσει, αλλά εκείνη για να διαφύγει τον σκοτώνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μπαίνει στην σειρά ως νέα αρχιτέκτονας

Τον σκοτώνει με το όπλο του Μάρκου, κάτι που θα έχει βέβαια συνέπειες για εκείνον…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *