Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία χωρίζει – Το τέλος του ζευγαριού

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία χωρίζει – Το τέλος του ζευγαριού

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με την Ασπασία να δίνει τέλος στον γάμο της καθώς μαθαίνει το σχέδιο που έχει οργανώσει ο Δημοσθένης.Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία χωρίζει – Το τέλος του ζευγαριού

Η Ξένια τηλεφωνεί ανώνυμα στην Ασπασία

Αν και η Ασπασία έχει περάσει δύσκολα στον γάμο της με τον Δημοσθένη, μέχρι στιγμής έχει προτιμήσει να δέχεται τη συμπεριφορά του απέναντι της για να μην χαλάσει την οικογένειά της.

Το τελευταίο διάστημα έχει κάποιες υποψίες ότι εκείνος έχει ερωμένη, ενώ η Ξένια από την άλλη θέλοντας να τους χωρίσει σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, κάποια στιγμή τηλεφωνεί στην Ασπασία ανώνυμα, την ενημερώνει ότι ο άντρας της έχει ερωμένη και περιμένει και παιδί και της δίνει και τη διεύθυνσή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Κυρία Μαργαρίτα δεν έχετε ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος σας»

Η Ασπασία μένει άναυδη με όσα ακούει και αποφασίζει να πάει στην Καλαμάτα.

Εκεί συναντάει την Ξένια η οποία της επιβεβαιώνει ότι όλα αυτά που έμαθε ισχύουν. Σοκαρισμένη όταν επιστρέφει στο σπίτι μιλά με τον Δημοσθένη και ζητά εξηγήσεις. Τότε εκείνος της λέει το σχέδιο του.

Ταραγμένη η Ασπασία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», του λέει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει αυτό το παιδί και φεύγει από το σπίτι. Όταν αργότερα η Ειρήνη τη ρωτά τι συμβαίνει, εκείνη αναγκάζεται να της πει όσα έμαθε, ενώ πλέον της αποκαλύπτει ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χωρίζει τον Μάνο γιατί τον πιάνει με άλλη

Η Ασπασία συναντά τον Λυκούργο και του ζητά να αναλάβει το διαζύγιο, ενώ ο Δημοσθένης του ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να χωρίσει και τον προειδοποιεί ότι αν φτάσουν στο δικαστήριο, αυτή που θα πρέπει να φοβάται είναι η Ασπασία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *