Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν μέχρι το 2026

 

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν μέχρι το 2026

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν μέχρι το 2026

 

Ο πλανήτης Ποσειδώνας εδώ και χρόνια ήδη διανύει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Ιχθύ.

Μέχρι και το 2026 ενδέχεται 4 ζώδια να διαψευστούν ως προς τις προσδοκίες που είχαν από τη ζωή τους, τους άλλους, μα και τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πλανήτης Ποσειδώνας συνδέεται με το όνειρο, το ιδανικό, ενώ πολλές φορές προκαλεί και εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις αν εκείνος που επηρεάζεται δεν επιλέξει να χρησιμοποιήσει την ενέργεια του θετικά. Συνήθως αυτό συμβαίνει στις σκληρές όψεις.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις αν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που δέχονται σκληρή όψη από τον Ποσειδώνα. Αν αυτό ισχύει, τότε μέχρι και το 2026, πιθανόν να βασίσεις τη ζωή σου σε κάποιες λανθασμένες επιλογές, πιστεύοντας ότι ζεις ένα όνειρο.

Να επισημανθεί πως μόνο τα τρίτα δεκαήμερα των ακόλουθων ζωδίων επηρεάζονται αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο πενθήμερο δηλαδή οι γεννημένοι 15-21/6, 17-22/9,16-21/12,15-20/3

 

Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων: Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν μέχρι το 2026

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, ο πλανήτης Ποσειδώνας από τους Ιχθείς τα τελευταία χρόνια σε επηρεάζει στα επαγγελματικά σου και στην κοινωνική σου εικόνα. Δεν αποκλείεται αυτή τη στιγμή η καριέρα σου να είναι ένα αποτέλεσμα επιλογών που δεν σου ταιριάζουν πραγματικά. Πέραν αυτού, η γενικότερη κοινωνική σου ταυτότητα έχει βασιστεί σε κάποιες επιλογές που δεν εκφράζουν αυτό που όντως είσαι.

Διαβάστε Επίσης  Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Η συμβουλή μου προς εσένα είναι να γίνεις απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου. Απελευθερώσου από το ‘τι θα πει ο κόσμος’. Μόνο έτσι θα κατορθώσεις να δεις ποια ήταν όντως τα λάθη που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και ποιες επιλογές ήταν ό, τι καλύτερο για τη σταδιοδρομία σου. Μετά το 2026 που ο Ποσειδώνας θα σταματήσει να σε επηρεάζει, πρόκειται να δεις την αλήθεια κατάματα.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε ο πλανήτης Ποσειδώνας από τους Ιχθείς τα τελευταία χρόνια επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι πάρα πολύ λογικό να έχεις γνωρίσει τον έρωτα μέσα σε αυτή την περίοδο. Επίσης, είναι πιθανό να έχεις κάνει αρκετά λάθη, εμπιστευόμενος άτομα τα οποία είχες αρχικά εξιδανικεύσει. Μέχρι και το Γενάρη του 2026, όπου ο Ποσειδώνας θα σταματήσει να σε επηρεάζει, να περιμένεις πως οι μάσκες θα πέσουν.

Υπάρχει περίπτωση μέχρι και εσύ να παρουσιάστηκες στους άλλους με τρόπο τον οποίο δεν αντικατοπτρίζει στο 100% τον αληθινό σου χαρακτήρα, τρόπο ζωής και γενικότερο ‘είναι’. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να μην απογοητευτείς απότομα είναι να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου και να τσεκάρεις τα red flags των άλλων ανθρώπων.

 

Τοξότης

Αγαπημένε Τοξότη ο πλανήτης Ποσειδώνας σε επηρεάζει από το ζώδιο των Ιχθύων τα τελευταία χρόνια μέσω κάποιων οικογενειακών καταστάσεων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις θέσει ξεκάθαρα όρια στα συγγενικά σου πρόσωπα. Ως επακόλουθο, αρκετοί από αυτούς έχουν καταντήσει παρεμβατικοί στα προσωπικά σου.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια

Επίσης, δεν αποκλείεται κάποιες ατυχείς καταστάσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σου να σε ανάγκασαν να προσαρμόσεις τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου αναλόγως, ασχέτως αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι με τις αποφάσεις αυτές. Μπορείς να επιλύσεις όσα προβλήματα προέκυψαν αναζητώντας ψυχολογική υποστήριξη από κάποιον ειδικό και θέτοντας ξεκάθαρα όρια στους παρεμβατικούς συγγενείς σου.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ ο Ποσειδώνας σε πιέζει εδώ και αρκετά χρόνια και θα εξακολουθήσει να το κάνει μέχρι και τον Ιανουάριο του 2026. Η κρίση σου είναι θολωμένη, τείνεις να εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα πολλές από τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι σήμερα να μην είναι σωστές. Η ενέργεια του Ποσειδώνα πάνω σου είναι δυνατή, αλλά μπορείς να τη διαχειριστείς με θετικό τρόπο, καταφεύγοντας σε πνευματιστικές δραστηριότητες.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr, η ενασχόληση σου με το διαλογισμό ή την εκμάθηση κάποιων ενεργειακών τεχνικών θα μπορούσε να βοηθήσει το μυαλό σου να λειτουργήσει πιο καθαρά. Σε διαφορετική περίπτωση θα δεις την αλήθεια κατάματα μόλις σταματήσει η επιρροή του πλανήτη αυτού και ίσως απογοητευτείς από πολλές πτυχές της καθημερινότητάς σου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *