Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια. .Θα φέρει το 2024 τον έρωτα της ζωής σας- Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το νέο έτος.

Το 2024 πλησιάζει και θέλουμε να μας δώσει όσα μας στέρησε το 2023. Και μιας και σήμερα μιλάμε για τις αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2024, θέλουμε το 2024, να μας φέρει επιτέλους τον μεγάλο έρ@τα που αναζητούσαμε τόσο καιρό.

Να προχωρήσουμε επιτέλους στο επόμενο βήμα στην σχέση μας ή να δούμε πως θα καταλήξει η σχέση μας. Αυτό θα το ανακαλύψουμε σήμερα, μέσα από τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2024. Διαβάστε παρακάτω:

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ για σένα το 2024 θα είναι γλυκό όσων αφορά την ερωτική σου ζωή. Μπορεί μέχρι και τις 25/3 να νιώθεις ότι η ερωτική σου ζωή είναι κατώτερη των προσδοκιών σου όμως από εκεί και ύστερα το πράγμα θα φτιάξει για τα καλά.

Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για μεγάλα πάθη και ερωτικά καρδιοχτύπια, έντονο φλερτ και πολλές κατακτήσεις. Το πιο σημαντικό όμως για τον αδέσμευτο και απαιτητικό Κριό είναι ότι μέσα σε όλες αυτές τις κατακτήσεις θα νιώσεις επιτέλους έτοιμος να αφοσιωθείς σε κάποιον και αυτός ο κάποιος δε θα αργήσει να έρθει.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση το 2024 θα σας βρει πιο μονιασμένους αφού αποφάσισες να δώσεις περισσότερα σε αυτή τη σχέση. Συγκεκριμένα θα βάλεις τη συντροφικότητα πάνω από όλα και θα προσπαθείς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και χώρο στο άλλο σου μισό.

Δεν αποκλείεται βέβαια πρόσωπα από το παρελθόν να εμφανιστούν, οπότε κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες και θυμήσου γιατί και πως έφυγαν από την ζωή σου τότε.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Ταύρος

Για σένα Ταύρε μου το 2024 όσων αφορά την ερωτική σου ζωή θα βασιστεί στις αλλαγές και στην ανακάλυψη του εαυτού σου. Το 2023 ήταν μία δύσκολη χρονιά για σένα στα ερωτικά όμως το 2024 έρχεται να σε γεμίσει με το αίσθημα της ασφάλειας που τόσο έχεις ανάγκη.

Μάλιστα κάποια στιγμή θα νιώσεις πως είσαι διχασμένος ανάμεσα στη φιλία και στον έρωτα, όσων αφορά σε τί από τα δύο θα δώσεις προτεραιότητα. Φαίνεται πως προτεραιότητα θα δώσεις τελικά στον έρωτα.

Η αλλαγή όμως είναι η εξής. Αυτή τη χρονιά η σχέση σου θα χτιστεί σε γερές βάσεις. Φαίνεται πως πλέον γνωρίζεις τι θες και θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να μην ξεπερνάει τα όρια της ελευθερίας σου και αυτό ακριβώς θα διεκδικήσεις και θα έχεις.

Έτσι, η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί κι εσύ με την σειρά σου θα νιώθεις πως έχεις ένα στήριγμα, χωρίς απαραίτητα να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες όπως έκανες όλα αυτά τα χρόνια.

Αν είσαι ελεύθερος, φαίνεται πως οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές, όμως το 2024 έχεις ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, οπότε δε θα δίνεις ευκαιρίας, αν οι κατακτήσεις σου δεν είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Και καλά θα κάνεις!

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Δίδυμος

Δίδυμε μου για σένα το 2024 θα είναι γλυκόπικρο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση η ανάγκη σου αυτή η σχέση να προχωρήσει παρακάτω και να κάνεις επιτέλους το επόμενο βήμα θα είναι μεγάλη.

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο, φαίνεται πως θα ευνοηθείς όσων αφορά την γονιμότητα και τον έρωτα. Παρόλα αυτά, η απαιτητική σου συμπεριφορά θα φέρει συγκρούσεις και αμφιβολίες.

Θα σε συμβουλεύαμε να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους και να μη πιέζεις καταστάσεις, γιατί ο έρωτας υπάρχει και μάλιστα θα είναι φλογερός, οπότε όλα τα άλλα θα τα βρείτε στη πορεία. Αν είσαι ελεύθερος το φλογερό σου ταπεραμέντο δε θα αργήσει το 2024 να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως η αναποφασιστικότητά σου θα σε κάνει να πάρεις τις λάθος επιλογές δίνοντας ευκαιρίας σε ανθρώπους που ολοφάνερα δε θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Μην τυφλώνεσαι από το παρουσιαστικό του άλλου και τον “αέρα” του, γιατί όπως λέει και ένα λαϊκό άσμα “στα υπόγεια είναι η θέα”.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή της ανανέωσης και της καινούριας αρχής για σένα Καρκινάκι μου και μάλιστα το 2024 θα ξεκινήσει από τις πρώτες κιόλας μέρες να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Οι κατακτήσεις πολλές, το φλερτ ακόμη πιο έντονο κι εσύ θα βρεθείς να κάνεις πολύ καλό σ3ξ και νέες αρχές με νέους ανθρώπους.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου o Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία

Στα μέσα της χρονιάς θα νιώσεις μία μοναξιά αφού από τη φύση σου είσαι της συντροφικότητας και οι περιστασιακές σχέσεις δε σε γεμίζουν. Παρόλα αυτά, οι επιλογές σου εκεί έξω θα είναι πολλές κι εσύ θα αποφασίσεις να αφιερωθείς στον εαυτό σου από το να περιμένεις τον ιδανικό έρωτα.

Και ως γνωστόν ο ιδανικός έρωτας έρχεται όταν εμείς ξέρουμε τι αξίζουμε και τι θέλουμε. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, φαίνεται πως τα πράγματα για σένα θα εξελιχθούν σχετικά καλά. Μόνο που η υπερβολική σου ανασφάλεια θα σε οδηγήσει στη χειριστικότητα και αυτό πρέπει να το προσέξεις γιατί μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στα ερωτικά σου.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Λέων

Λιοντάρι μου φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή θα είναι συναρπαστική το 2024. Αν είσαι σε σχέση φαίνεται πως θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στο σ3ξ και στις φαντασιώσεις σου. Αυτό διότι έχεις ανάγκη να ανανεώσεις την σχέση σου από την μία και από την άλλη αποφάσισες επιτέλους να μην δίνεις χώρο σε απωθημένα.

Αν από την άλλη είσαι ελεύθερος από την μία θα έχεις να διαχειριστείς την ανάγκη σου για συντροφικότητα και από την άλλη την ανάγκη σου για σ3ξ. Σίγουρα οι ευκαιρίες και οι επιτυχίες σου θα είναι πολλές και το 2024 οι αναστολές σου πολύ λιγότερες. Αυτό σημαίνει ότι θα ζήσεις μία πολυποίκιλη ερωτική ζωή, όμως με υπευθυνότητα και χωρίς υπερβολές.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Παρθένος

Για τον απαιτητικό και τελειομανή Παρθένο το 2024 θα είναι η χρονιά των αλλαγών. Είναι πολύ πιθανό να έχεις βγει από μία μεγάλη σχέση και να μην ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Θα σε συμβουλεύαμε λοιπόν να αδράξεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ζήσεις έντονα διότι το 2024 θα σε ευδοκιμήσει σε αυτό.

Οι επιτυχίες σου θα είναι πολλές και φαίνεται πως επιτέλους αποφάσισες να κάνεις στην άκρη τον ρομαντισμό σου και την τελειομανία σου και θα αφήσεις την ζωή να σε πάει. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα πρέπει να κατεβάσεις λίγο τα στάνταρ σου και εκτός από το να μιλάς θα πρέπει σιγά σιγά να μάθεις να ακούς.

Διαφορετικά, οι εντάσεις θα είναι πολλές. Επειδή όμως και το πάθος είναι μεγαλύτερο, αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μας, μία υπέροχη περίοδος για την σχέση σου σε περιμένει και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να περάσει και στο επόμενο βήμα.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Ζυγός

Το 2024 η διάθεσή σου για περιπέτειες και φλερτ εκτοξεύονται. Χωρίς καμία υπερβολή η κρεβατοκάμαρα θα πάρει φωτιά. Μόνο θα πρέπει να προσέξεις, να κάνεις πράγματα που πραγματικά τα νιώθεις και όχι επηρεασμένος από τις καταστάσεις που βιώνεις.

Οι επιτυχίες σου θα είναι πολλές, το φλερτ έντονο και φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου για να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τις παρέες σου. Νέες παρέες ισοδυναμούνται με νέες γνωριμίες και όλες θα είναι πολλά υποσχόμενες.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση τον Φεβρουάριο θα φοβηθείς μία ριζική αλλαγή που θα προκύψει. Παρόλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί θα το δεις και συ ότι στο τέλος όλα έγιναν για καλό. Το 2024 θα εξωτερικεύσεις με περισσότερη ευκολία αυτά που νιώθεις και θα διορθωθούν διάφορα προβλήματα επικοινωνίας που είχαν προκύψει τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Σκορπιός

Αν βρίσκεσαι σε σχέση φαίνεται πως το κεντρί σου έχει τρυπήσει το άλλο σου μισό για τα καλά. Η σχέση σας είναι χτισμένη σε γερές βάσεις και τίποτα δε φαίνεται να την επηρεάζει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις το 2024 είναι η μανία σου να γίνονται όλα όπως τα θέλεις εσύ.

Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου αν δεν είναι όλα βγαλμένα από ταινία και σίγουρα δε σημαίνει πολλά πράγματα αν το άλλο σου μισό δεν είναι ακριβώς όπως το είχες φανταστεί. Αποδέξου τα ελαττώματα και τα προτερήματά του και αυτό θα σε οδηγήσει μόνο σε ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 Ιουνίου-Προβλέψεις για τα ζώδια

Αν είσαι ελεύθερος το φλογερό σου ταπεραμέντο θα μαγνητίσει τα βλέμματα όμως το 2024 η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα σε κάνει να απορρίψεις πολλούς και πολλές. Γιατί οι ευκαιρίες είναι αμέτρητες για περιστασιακές σχέσεις, αλλά τον έρωτα τον βρίσκεις λίγο πιο δύσκολα και αυτό το έχεις συνειδητοποιήσει.

Ο έρωτας δε θα αργήσει να έρθει εφόσον το 2024, έχεις μάθει να θέτεις όρια, να βάζεις κανόνες αλλά και να σέβεσαι τα προσωπικά όρια εκείνου που θες να προσεγγίσεις. Ρομαντικά ραντεβού και φλογερά βράδια θα πρωταγωνιστήσουν το νέο έτος.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Τοξότης

Γύρω στις 8/4 μπορεί να βιώσεις μια ισχυρή απογοήτευση στα ερωτικά σου ζητήματα, η οποία όμως κατά έναν περίεργο τρόπο μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα, συναρπαστική και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Από τις 26/5 κι ύστερα, με τον κυβερνήτη σου (Δία) να διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και τον 7ο ηλιακό σου οίκο, αναμένονται πολλές ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να βρεις έναν αξιόλογο σύντροφο και να δεσμευτείς.

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα σου δοθεί η δυνατότητα να φέρεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου ή να χωρίσεις για να γλιτώσεις από έναν ακατάλληλο και ανεπαρκή σύντροφο.

Το διάστημα 17/10-11/11, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιό σου, η συντροφικότητα μοιάζει να είναι το νούμερο 1 ζητούμενό σου. Την ίδια στιγμή, ο προσωπικός μαγνητισμός σου εκτοξεύεται στα ύψη.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Αιγόκερως

Με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου και τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 26/5, ο ερωτικός τομέας συνεχίζει να δέχεται εύνοια. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι αρκετές. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Έρωτας, πάθος, ρομάντζα και εφηβικός ενθουσιασμός είναι μες στο πρόγραμμα για τους 5 πρώτους μήνες του 2024. Ο ίδιος μοιάζεις να έχεις αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να έχεις πολλές κατακτήσεις.

Ο Ουρανός επίσης εντός του 5ου οίκου του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διατηρεί την επιθυμία σου για ερωτικό πειραματισμό καθώς και τη γενικότερη τάση για κεραυνοβόλους έρωτες.

Το διάστημα 4/9-4/11 (με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου) μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να επιστρατεύσεις την αρετή της υπομονής (η οποία είναι έμφυτη σε εσένα) καθώς και τις διπλωματικές σου ικανότητες.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Υδροχόος

Το διάστημα 16/2-11/3 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου! Ως εκ τούτου, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου εκτοξεύονται στα ύψη. Από τις 26/5 κι ύστερα, με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η επιθυμία να βιώσεις ξανά τον ερωτικό ενθουσιασμό των εφηβικών σου χρόνων.

Οι ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες αναμένεται να είναι πάρα πολλές. Το διάστημα 11/7-5/8, όμως, η ανάγκη σου για αρμονία και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα, το στοιχείο της συντροφικότητας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τονισμένο και να κυριαρχεί στη ζωή σου, αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου.

Τέλος, από τις 7/12 μέχρι τα τέλη του έτους, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου, λόγω της επανεμφάνισης κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου. Σκέψου τι θέλεις, ζύγισε τα πράγματα και τις καταστάσεις και διώξε οριστικά από τη ζωή σου ό,τι έχει τελειώσει για εσένα.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2024: Ιχθύς

Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 εμφανίζεσαι ονειροπόλος αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεσαι από κάποιο είδος συστολής το οποίο δεν σου επιτρέπει να αναλάβεις την δράση που θα ήθελες στα ερωτικά σου ζητήματα.

Για το λόγο αυτό, κατά διαστήματα αισθάνεσαι μόνος. Μάλιστα, γύρω στις 24/2 οι συναισθηματικές ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται δυναμικά στην επιφάνεια. Ευτυχώς, το διάστημα 17/6-11/7 αναμένεται να σου παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

Επιπλέον, γύρω στις 3/9 μπορεί να συνάψεις μια πολλά υποσχόμενη σχέση αν είσαι ελεύθερος ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *