Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

 

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό….

Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 15 και 16 που θα προβληθούν Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο: ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει.

Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει τελικά τον Αλέξη

 

Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

 

Σασμός 12/10 Επεισόδιο 15
Επεισόδιο 15:

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική.

Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη.

Η άφιξη του Ευθύμη στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

 

Σασμός 13/10 Επεισόδιο 16
Επεισόδιο 16:

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Έρχεται απόπειρα αυτοκτονίας που θα σοκάρει

Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος.

Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *