Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να σώσει το Μαθιό

 

Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να σώσει το Μαθιό

Ο θάνατος του Λάζαρου σκάει σαν βόμβα στην αστυνομία τη στιγμή που η Βασιλική μαθαίνει κάτι που θα της αλλάξει για ακόμα μια φορά τη ζωή.Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να σώσει το Μαθιό

 

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, περιμένει το παιδί του Μαθιού.

Όμως δεν μπορεί να χαρεί αφού την κυριεύουν οι τύψεις γι’ αυτό που συνέβη στην κρυψώνα του Λάζαρου.

Την ίδια στιγμή η έρευνα του Αντώνη για το Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Αντρέα και στον Τηλέμαχο ενώ εκείνοι σχεδιάζουν οργισμένοι τα επόμενα βήματα τους. Παράλληλα η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη αρχίζουν να αγωνιούν για την εξαφάνιση της Μάγδας της γυναίκας του Λάζαρου, ενώ ο Παύλος πνίγεται στις ενοχές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εμφύλιος Πόλεμος Ξεσπά Στη Σειρά! Όλα Ανατρέπονται Στην Οικογένεια Βρεττάκων

Στο μεταξύ η Βασιλική αποκαλύπτει στον Μαθιό πως ήταν μαζί με τον Λάζαρο τη στιγμή που εκείνος σκοτώθηκε και του εκμυστηρεύεται όλα όσα συνέβησαν στο κρησφύγετο. Εκείνος της λέει ότι θα παραδοθεί στην αστυνομία παίρνοντας το έγκλημα πάνω του.

Η Βασιλική δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο και για να τον σταματήσει αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Κανείς τους όμως δε γνωρίζει ότι ταυτόχρονα η Εύα λέει στον Αντρέα πως ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε τον Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Φουντώνει το μίσος της Χάδως για…

Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένεια του παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για κινδύνους που ενέχει η τακτική της.

Αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. Παράλληλα οι έρευνες για το θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν και ο Φραγκιαδάκης πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό που δεν έχει άλλοθι για εκείνη τη νύχτα. Η Βασιλική θέλει να παραδοθεί για να τον σώσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *