Φεύγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες

Φεύγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες Πονοκέφαλο δημιουργούσε στους ανθρώπους του ALPHA η σκέψη για το ποια σειρά θα μπει στη θέση του «Σασμού», όταν αυτός ολοκληρωθεί (δείτε εδώ το φινάλε της σεζόν). Το σίγουρο ήταν πως οι ιθύνοντες του καναλιού ήθελαν να εμπιστευτούν ξανά βιβλίο. Και τελικά φαίνεται πως βρήκαν το ιδανικό.Φεύγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες 

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τo βιβλίο «Το μαύρο νυφικό» της Ελένης Μαλάμου δεν είναι ένα βιβλίο που έχουν κρατήσει στα χέρια τους εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αφού εκδόθηκε μόλις πριν δύο χρόνια, τον Ιούνιο του 2021.

Είναι όμως ένα βιβλίο που αγαπήθηκε όσο λίγα στα δύο χρόνια κυκλοφορίας του. Αυτό σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι μυθοπλασίας του ALPHA και όταν το έριξαν στο τραπέζι των προτάσεων για τις σειρές που θα φιλοξενηθούν στο πρόγραμμα του καναλιού την επόμενη σεζόν, όλοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι.

Έτσι λοιπόν, είτε το δυνατό χαρτί του σταθμού, ο «Σασμός» συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν είτε τελειώσει φέτος, «Το μαύρο νυφικό» θα αποκτήσει «σάρκα και οστά» και θα προβάλλεται καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης κυνηγάει στα χωράφια την Αναστασία

Λέγεται μάλιστα πως τη σκηνοθεσία και σε αυτή την περίπτωση θα αναλάβει ο Κώστας Κωστόπουλος, ύστερα από την εξαιρετική συνεργασία που είχε τόσο με το κανάλι όσο και με την παραγωγή του Καραγιάννη, ακόμα όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται αφού όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων.

Και αν ανησυχείτε (όπως κι εμείς) για τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν αυτή την τόσο ελπιδοφόρα παραγωγή, σας ενημερώνουμε πως θα προτιμηθούν κυρίως ηθοποιοί του θεάτρου, ενώ προσανατολίζονται και σε κάποια ονόματα από τις «Άγριες μέλισσες». Ένα είναι σίγουρο, πως τα γυρίσματα θα γίνουν εξολοκλήρου σε νησί.

Όπως περιγράφεται στο οπισθόφυλλο του μυθιστορήματος, το φθινόπωρο του 1949 η Αγγελική εγκαταλείπει το νησί της χωρίς να αφήσει ίχνη και αλλάζει τη ρότα της ζωής της για πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι Κοιμάσαι: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο τέλος

Πολλά χρόνια αργότερα, αφήνει στη συνονόματη εγγονή της έναν φάκελο με τρία κλειδιά και ένα γράμμα: «Εκτός από το σπίτι στο νησί, σου κληροδότησα κάτι ακόμη, που θα το ανακαλύψεις όταν κοιτάξεις με τα μάτια της ψυχής σου.

Τα κλειδιά ξεκλειδώνουν το δικό μου παρελθόν και το δικό σου μέλλον. Πήγαινε στο νησί. Εκεί θα βρεις τις απαντήσεις…», θα της λέει μεταξύ άλλων. Το ταξίδι της Αγγελικής στο νησί θα μετουσιωθεί σε ταξίδι αποκάλυψης.

Εκείνο το καλοκαίρι θα ανακαλύψει το απόκρυφο παρελθόν της γιαγιάς και θα μάθει ποια ήταν η αινιγματική γυναίκα που άφησε στον τόπο ανεξίτηλο το σημάδι της. Ταυτόχρονα όμως θα εμβαθύνει στον εαυτό της και θα χαράξει τον δικό της δρόμο, αναζητώντας τον αληθινό έρωτα, τον μοναδικό που στο πέρασμα των αιώνων παραμένει αναλλοίωτος.

Φεύγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *