Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το νέο σχέδιο Μάρκου και Αλεξάνδρας

 

Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το νέο σχέδιο Μάρκου και Αλεξάνδρας

Μάρκος κι Αλεξάνδρα βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο να φύγουν μαζί με τα παιδιά τους, για να ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά από τον Ιάσωνα.Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το νέο σχέδιο Μάρκου και Αλεξάνδρας

Όμως μπροστά τους ορθώνονται διαρκώς εμπόδια με αποκορύφωμα την Νότα, η οποία κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος και η Μαργέτα αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα στην Αθήνα με τους κινδύνους να καραδοκούν σε κάθε βήμα.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα είναι αναγκασμένοι να αναβάλουν για άλλη μια φορά τα σχέδια τους να φύγουν μαζί απ’ το Κιάρι εξαιτίας της Ευγενίας και των απελπισμένων πράξεών στις οποίες καταφεύγει προκειμένου να εκδικηθεί τον άντρα της.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, η Ελπίδα δίνει μάχη για τη ζωή της και οι δύο εραστές αποφασίζουν να περιμένουν μέχρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο, χωρίς φυσικά να φαντάζονται πως ο Ιάσωνας ετοιμάζει το σχέδιο του που θα τους χωρίσει για πάντα.

Στο μεταξύ η Ουρανία παίρνει μέρα με τη μέρα την θέση της Μαργέτα, στο αρχοντικό κάνοντας τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως κόλαση. Στην Αθήνα η Μαργέτα, καταφέρνει με τη βοήθεια της Δήμητρας να γλιτώσει τον Στέφανο από τα χέρια του αδίστακτου γιατρού που πληρώθηκε για να τον σκοτώσει και μαζί τον κρύβουν σε ένα μέρος όπου θα είναι ασφαλής.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γονατίζει και κλαίει για τα όνειρά του που έγιναν στάχτες

Αντίθετα, Αλεξάνδρα και Μάρκος νιώθουν πιο ευάλωτοι από ποτέ καθώς η Νότα γνωρίζει και για την προσπάθεια που έκαναν να το σκάσουν και τους εκβιάζει αδίστακτα. Ο Φάνης από την πλευρά του συνεχίζει να στηρίζει την Ευγενία ενώ η Ελπίδα παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, κάποια στιγμή που ο Ιάσωνας λείπει στην Αθήνα η Αλεξάνδρα λέει στον Μάρκο ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την απουσία του. Ωστόσο η Ουρανία είναι και πάλι εκεί και δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να φύγουν.

Φαίνεται πως πέρα από όσους δεν τους θέλουν μαζί και κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσουν ούτε η φύση η ίδια δεν επιτρέπει στον Μάρκο και στην Αλεξάνδρα να το σκάσουν για να ζήσουν μία ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη ζωή μαζί.

Μία τρομερή καταιγίδα ξεσπά και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αποχώρησή τους από το Κιάρι. Παρόλα αυτά εκείνη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και να μην το βάλουν κάτω. Δεν κάνουν πίσω ούτε όταν η Νότα απειλεί ευθέως τον Μάρκο ανοίγοντας τα χαρτιά της και αποκαλύπτοντας ότι ξέρει τα πάντα για το κρυφό σχέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Η Ευγενία από τη πλευρά της αναλαμβάνει να πείσει την Αλεξάνδρα πως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός της. Όμως εκείνη δεν αφήνεται να την εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Την ίδια στιγμή η ανησυχία της Άννας για τη μητέρα της θέτει σε κίνδυνο τα πλάνα της Μαργέτας και του Στέφανου.

Πλέον όλα δείχνουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να μαθευτεί ότι βρίσκονται μαζί στην Αθήνα και τότε ό,τι σχεδιάζουν θα τιναχτεί στον αέρα και οι ζωές τους θα βρεθούν ξανά σε κίνδυνο.

Όμως ο Στέφανος καταφέρνει να βγάλει από τη μέση των μπράβο που τους απειλούσε και σκοπεύει να αφήσει τη Μαργέτα στην Αθήνα για να επιστρέψει με την Άννα πίσω στη Μεσσήνη.

Και ο Μάρκος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το δικό του όνειρο ζωής να φύγει για να ζήσει μαζί με την Αλεξάνδρα, θεωρώντας πως έχει απομακρύνει την Νότα οριστικά. Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι αλήθεια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *