Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος πιστεύει τη Θεοφανώ και συμμαχεί μαζί της

 

Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος πιστεύει τη Θεοφανώ και συμμαχεί μαζί της

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Θεοφανώ βλέπει τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού.

 

Με το χάρισμα που διαθέτει η Θεοφανώ βλέπει σε όραμα την καλά κρυμμένη ως τώρα φόνισσα του μωρού, έχοντας πλάι της ως συμμάχους τον φίλο της Φρίξο και ανέλπιστα τον Βρώτσο.

Η σχέση της ωστόσο με τον Μάρκο βρίσκεται σε αδιέξοδο

Στο μεταξύ η απόφαση του Μάρκου να μην στηρίξει τον ίδιο του τον πεθερό και γενικότερα τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους φέρνει τα πάνω κάτω.

Στη συνέχεια όταν επισκέπτεται τη Θεοφανώ στο μοναστήρι την απογοητεύει για ακόμη μια φορά καθώς διστάζει να πάρει τη μεγάλη απόφαση να το σκάσουν μαζί, όπως της είχε υποσχεθεί.

Τώρα που είναι καπετάνιος των Λασκαρέων νιώθει το καθήκον να υπερισχύει. Το γλυκό κρασί της εξουσίας τον μεθά και τον έλκει περισσότερο από καθετί άλλο. Η Θεοφανώ έχει ακόμα ένα όραμα το οποίο σοκάρει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: θα χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο!

Βλέπει ποιος είναι ο δολοφόνος του βρέφους, κάτι που τόσο η Δαμιανή όσο και η Πολυξένη φοβόντουσαν από την πρώτη στιγμή που η Σιμώνη τους αποκάλυψε τις εξαιρετικές ικανότητες της δούλας τους.

Έχοντας πλέον αυτή την τρομακτική πληροφορία η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο για να περάσει από ακόμα μία ανάκριση για τα οράματα της. Αυτή τη φορά από τους Λασκαρέους καθώς η Μεταξία έχει διασπείρει φήμες πως εκείνη σκότωσε το μωρό της.

Τα νέα διαδίδονται σαν φωτιά όχι μόνο στον πύργο αλλά σε όλη την Μάνη. Άλλοι φοβούνται την δαιμονισμένη Θεοφανώ και δεν θέλουν να την βλέπουν μπροστά τους ενώ άλλοι δεν πιστεύουν στις φήμες αλλά στην κοπέλα που γνώριζαν τόσα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα της

Η καχυποψία έχει τρυπώσεις στους διαδρόμους του πύργου των Λασκαρέων και η σχέση της Θεοφάνους με τον Μάρκο φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο.

ην ίδια στιγμή όμως ο Φρίξος έχοντας πειστεί ότι το όραμα της αγαπημένης του φίλης είναι σωστό την παρακινεί να κάνει τα πάντα ώστε να ξεσκεπαστεί επιτέλους ο πραγματικός δολοφόνος του μωρού, που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κρύψει καλά τα ίχνη του.

Εκείνο που δεν περιμένουν με τίποτα είναι ότι ο Βρώτσος που μέχρι πρότινος τους κυνηγούσε θα αποφασίσει να σταθεί στο πλάι τους. Στο πρόσωπο του η Θεοφανώ και ο Φρίξος θα βρουν ένα ανέλπιστο σύμμαχο πολύτιμο και δυνατό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *