Έρωτας Φυγάς: Η Νότα παγιδεύει τον Μάρκο

 

Έρωτας Φυγάς: Η Νότα παγιδεύει τον Μάρκο

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Νότα παγιδεύει τον Μάρκο.

 

Για ακόμα μια φορά η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος επιχειρούν να το σκάσουν και φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να τα καταφέρουν. Αλλά η Νότα θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους.

Η Ελπίδα δίνει μάχη για τη ζωή της εξαιτίας της Ευγενίας. Το συμβάν αυτό ματαιώνει το φευγιό του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα. “Δεν μπορούμε να φύγουμε τώρα” του λέει η Αλεξάνδρα.

“Ίσως να μην έχουμε άλλη ευκαιρία” της απαντάει ο Μάρκος αλλά και οι δύο συμφωνούν ότι αργότερα θα κάνουν μία ακόμη προσπάθεια.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, όμως η Νότα γνωρίζοντας για τη νέα προσπάθεια φυγής τους τους εκβιάζει. “Θα τα πω όλα στον Ιάσωνα αν δεν κάνετε αυτό που θα σας πω” είναι τα λόγια της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο γάμος βάφεται με αίμα

Την ίδια ώρα ο Ιάσωνας ετοιμάζει το σχέδιο του που θα τους απομακρύνει μια και καλή. Και δεν είναι οι μόνοι που περνούν δύσκολα στο Κιάρι. Η Ουρανία μέρα με τη μέρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό κάνοντας τη ζωή της Γεωργίας και της Βάσως κόλαση.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ετοιμάζονται ξανά να το σκάσουν λόγω και της απουσίας του Ιάσωνα στην Αθήνα, ωστόσο η Ουρανία δε σκοπεύει να το επιτρέψει. Έχει και εκείνη τις κεραίες της ανοιχτές.

Μία τρομερή καταιγίδα ξεσπάει την ημέρα του φευγιού τους, όμως αυτό δεν πτοεί τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα.

Το σχέδιο τους όμως φαίνεται πως θα συναντήσει πολλά εμπόδια, όπως την Νότα, που δεν διστάζει να απειλήσει ξανά τον Μάρκο και να ανοίξει ευθέως τα χαρτιά της. Νομίζοντας πως την έχει απομακρύνει βάζοντας τον Μίμη να την φιλάει, ο Μάρκος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσωνας δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

Το σχέδιο του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχώρα και οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα, χτυπάει τον Μίμη, του ξεφεύγει, τους βλέπει που πάνε να το σκάσουν και επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα.

Όμως ο Μίμης συνέρχεται από την επίθεση της Νότας κι εκείνη για να του ξεφύγει τον σκοτώνει με το όπλο του Μάρκου.

Η Νότα φτάνει στο αρχοντικό για να πει στον Ιάσωνα πως η γυναίκα του το έσκασε με τον Μάρκο ο οποίος δήθεν σκότωσε τον Μίμη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *