Σασμός: Ο Τηλέμαχος σκοτώνεται με τον Ανδρέα

 

Σασμός: Ο Τηλέμαχος σκοτώνεται με τον Ανδρέα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Τηλέμαχος σκοτώνεται με τον Ανδρέα.

 

Ο Νίκος Τσολερίδης υποδύεται τον Τηλέμαχο στην δραματική σειρά του alpha Σασμός.

Ο ίδιος μας μιλάει για τις εξελίξεις του ρόλου του που θα είναι ραγδαίες. Ακόμη μας εξομολογείται τι έχει κερδίσει από αυτή τη δουλειά αλλά και πως είναι η συνεργασία του με τον Βασίλη Μπισμπίκι.

Ο Νίκος Τσολερίδης έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό myTV σήριαλ με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και μίλησε για τις εξελίξεις του σας μου έδωσε σπόιλερ

 

Φέτος βλέπουμε τον ρόλο τον Τηλέμαχο πιο ενεργό από τις άλλες σεζόν. Σε χαροποιεί αυτό;

Επειδή φέτος εμφανίζομαι σχεδόν κάθε μέρα, το ζω πιο έντονα. Όλη την ιστορία του Σασμου και της βεντέτας μιας και ο Τηλέμαχος και ο Αντρέας είναι θερμοί υποστηρικτές της βεντέτας.

Με είχαν καλέσει για ένα γκεστ στην πρώτη σεζόν όταν είχε δεχτεί επίθεση το σπίτι της Μαρίνας και μας είχαν καλέσει ως ξαδέρφια του Μάρκου. Και για να το ξεκαθαρίσω γιατί υπάρχει ένα μπέρδεμα από την αρχή ο Τηλέμαχος ήταν Βρουλάκης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναστασία κι Αρετή στα μαχαίρια για έναν άντρα

 

Σε επηρεάζει ο ρόλος σου;

Με επηρεάζει, γιατί με σταματούν στον δρόμο και με ρωτούν πράγματα και επειδή είναι καθημερινό φαινόμενο είναι σα να ζω στην Άνω Ποριά.

 

Μέχρι στιγμής ο Τηλέμαχος άκουγε τη Μαρίνα και τον Παύλο. Θα τον παρασύρει ο Αντρέας στο μίσος του και στην εκδίκηση που θέλει να πάρει;

Η κεφαλή της οικογένειας ήταν η γιαγιά Ειρήνη οπότε ο Τηλέμαχος και ο Λάζαρος δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό από ότι τους έλεγε.

Στη συνέχεια, ήρθε ο Παύλος, ο οποίος αποφάσισε πως η σύνδεση των οικογενειών είναι προτιμότερη από το να χυθεί κι άλλο αίμα κάτι οπότε χωράει στο μυαλό του Αντρέα. Προς το παρόν ο Τηλέμαχος με τον Αντρέα προσπαθούν να εκδικηθούν.

Στα προσεχή επεισόδια θα παρακολουθήσουμε πως ο Λάζαρος καταλήγει νεκρός. Πως θα αντιδράσει ο Τηλέμαχος;

Ο Τηλέμαχος χάνει τον καλύτερό του φίλο σχεδόν αδερφό του. Θα δούμε τον Τηλέμαχο να θρηνεί και να ζητάει απεγνωσμένα εκδίκηση. Θα αλλάξει πολύ ο Τηλέμαχος.

Θα κάνει κινήσεις για να εκδικηθεί;

Υπάρχουν κάποια σχέδια και ο Μαθιός μπαίνει στο στόχαστρο του. Από εκείνον ζητάει εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 6 – 31/10/21: Μυστικά

Εκείνος τα βάψει τα χέρια του με αίμα;

Μετά τον θάνατο του Λαζάρου είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Έρχεται σε ρήξη ακόμη και με τον Αντρέα και μαλώνουν.

Τι να περιμένουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια;

Έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος ο οποίος δεν είναι φανερό σε όλους. Οι κινήσεις που κάνει ο Τηλέμαχος και ο Αντρέας είναι κρυφές. Θα καλέσουν συμβόλαιο και θα μπουν στα σχέδια τους και άλλοι όπως ξαδέρφια του Λαζάρου και ο Μηνάς ο βομβιστής, ένας άνθρωπος του Αντρέα.

Οπότε θα μπουν σε μία διαδικασία πολέμου και θα κοντραριστούν με όλους. Ακόμη και με τη Μαρίνα.

Θα πάει κόντρα στην οικογένεια του;

Η γιαγιά Ειρήνη είναι αυτή που βάζει φρένο και ο Αντρέας κάνει βήματα πίσω. Ο λόγος που δεν είμαστε συνέχεια με όπλα είναι εκείνη. Αν πεθάνει η γιαγιά δεν ξέρω τι πόρτες θα ανοίξουν.

Στα τελευταία επεισόδια η αλήθεια είναι πως βλέπουμε έναν διαφορετικό Τηλέμαχο.

Και θα δείτε ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές. Θα δείτε ένα πιο σκληρό αλλά ταυτόχρονα ανθρώπινο πρόσωπο του. Θα έχουμε συναισθηματικές εκρήξεις και δίψα για εκδίκηση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *