Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο θάνατος που θα συγκλονίζει την κοινωνία του Τύρναβου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», η Κυριακούλα χάνει τη ζωή της, βυθίζοντας σε οδύνη την οικογένεια της αλλά και την κοινωνία του Τυρναβου.

Η υγεία της Κυριακούλας είναι εξαιρετικά εύθραυστη, κάτι που ανησυχεί τον Γκλαβάνη, τον γιατρό της. Συχνά την επισκέπτεται και την συμβουλεύει να αποφεύγει τις εντάσεις, ενώ η Αλεξάνδρα και ο Γρηγόρης την φροντίζουν πολύ.

Μια συνάντηση της με την Στάσα θα αποβεί μοιραία και η Κυριακούλα θα αφήσει την τελευταία της πνοή. Πάσχει από κολπική μαρμαρυγή, κατάσταση που απαιτεί εξαιρετική προσοχή.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αντρέι και Μάρκος ξαναβγάζουν τις σπάθες τους

Η Κυριακούλα, μια μέρα, πηγαίνει στο κοιμητήριο όπου συναντά την Στάσα, η οποία βρίσκεται εκεί για να ανάψει το καντήλι του συζύγου της. Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, έρχονται σε μια σκληρή αντιπαράθεση, με ολέθριες συνέπειες.
Τα αίματα ανάβουν και η Κυριακούλα ξαφνικά χάνει της αισθήσεις της και η καρδιά της σταματά να χτυπά. Πέφτει κάτω και η Στάσα καταλαβαίνει ότι είναι νεκρή. Ο θάνατος φέρνει θλίψη στην οικογένειά της και συγκλονίζει την κοινωνία του Τυρναβου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Νεαρή Πρωταγωνίστρια Θα Βασανιστεί Αρκετά – Τρόμος Στην Μάνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *