Το Ναυάγιο: Ο πατέρας της Ειρήνης πεθαίνει και αυτή γίνεται ζευγάρι με τον Ιπποκράτη

 

Το Ναυάγιο: Ο πατέρας της Ειρήνης πεθαίνει και αυτή γίνεται ζευγάρι με τον Ιπποκράτη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ζωή της Ειρήνης, στην δραματική σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. Σύμφωνα με το περιοδικό myTV, ο αγαπημένος της πατέρας πεθαίνει ενώ εκείνη αργότερα αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον Ιπποκράτη.Το Ναυάγιο: Ο πατέρας της Ειρήνης πεθαίνει και αυτή γίνεται ζευγάρι με τον Ιπποκράτη

 

Η ζωή της Ειρήνης, μετά το ναυάγιο του Φοίνιξ ξεκινάει από το μηδέν αλλά τα χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά για την κοπέλα.

Όπως ήδη σας αποκαλύψαμε σύμφωνα με το myTV ο πατέρας της Ειρήνης, ο Τρύφωνας αποκαλύπτει πως έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ίδιος ταξιδεύει εσπευσμένα στην Αθήνα, υποβάλλεται σε πολλές εξετάσεις και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Όμως επιλέγει να μην πει τίποτα στην κόρη του καθώς δεν θέλει να την αναστατώσει κι άλλο. Μάλιστα, ο Τρύφωνας αποχαιρετά την Ειρήνη και επιστρέφει στα Κύθηρα καθώς επιθυμεί να περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του.

Ωστόσο όπως θα παρακολουθήσουμε πολύ γρήγορα η υγεία του επιδεινώνεται και η παραμονή του στο αγαπημένο του νησί είναι ακατόρθωτη. Ο γιατρός ταξιδεύει ξανά στην Αθήνα εκτάκτως για ιατρικές εξετάσεις και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά πλέον στην Ειρήνη για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος συνωμοτεί εναντίον του Μαθιού και του Αστέρη

Η κοπέλα καταρρέει και δεν μπορεί να σκεφτεί καν πως ο πατέρας της θα πεθάνει. Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια για εκείνη και είναι πολύ σκληρά. Ο Τρύφωνας παθαίνει εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Η Ειρήνη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του προσπαθώντας να του δώσει κουράγιο.

Ο Ιπποκράτης τώρα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να της συμπαρασταθεί ενώ υπόσχεται στον Τρύφωνα πως ότι κι αν συμβεί εκείνος θα φροντίσει και θα προστατεύσει την κόρη του. Ο Τρύφωνας δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανός και να επανέλθει στην καθημερινότητα του αλλά σύντομα θα γίνει το μοιραίο.

Ο γιατρός αφήνει την τελευταία του πνοή και η Ειρήνη θρηνεί τον τελευταίο δικό της άνθρωπο που της είχε απομείνει. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Ιπποκράτης της συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και το ενδιαφέρον που δείχνει ο λιμενικός για εκείνη είναι αντιληπτό από την κοπέλα, ενώ διαπιστώνει πως δεν την βλέπει μόνο φιλικά. Πράγματι, ο Ιπποκράτης κάθε μέρα που περνάει ερωτεύεται όλο και περισσότερο την Ειρήνη.

Εκείνη από την άλλη δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον άδικο θάνατο του Αποστόλη και τα κοινά όνειρα που έκαναν και δεν πραγματοποιήθηκαν. Ωστόσο κάποια στιγμή αποφασίζει να γυρίσεις σελίδα στη ζωή της και να παλέψει να βρει λίγες στιγμές ευτυχίας.

Αυτό θέλει να κάνει στο πλευρό του Ιπποκράτη καθώς σε εκείνον έχει βρει τον προστάτη, που είχε ανάγκη και τον άνθρωπο που την νοιάζεται. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι αν και η Ειρήνη ακόμα δεν έχει ανακαλύψει τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει ο άντρας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *