Το Ναυάγιο: Αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης στα γυρίσματα

 

Το Ναυάγιο: Αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης στα γυρίσματα

Το Ναυάγιο έρχεται από τον Σεπτέμβρη στο Mega και θα παρακολουθήσουμε το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966.Το Ναυάγιο: Αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης στα γυρίσματα

 

Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις.

 

Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Αθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του γ’ κύκλου

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο.

Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι ο Κίμων που θα μπει στη σειρά;

Αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης στα γυρίσματα του Ναυάγιο

 

Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος θα έχει καθοριστικό ρόλο στην σειρά και μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega, Ναυάγιο.

 

Όπως βλέπουμε, βρίσκεται μέσα σε ένα καΐκι, ντυμένος με χειμωνιάτικα ρούχα, ενώ δίπλα του είναι η Αναστασία Παντούση και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *