Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη διώχνει οριστικά από κοντά της τον Ιπποκράτη

Η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη στην ζωή της Ειρήνης, η οποία όπως θα δούμε αφού έχασε τον Απόστολο κινδυνεύει να χάσει και τον πατέρα της. Ακόμη, σύμφωνα με τις εξελίξεις η Μαρία και ο Δημήτρης συναντιούνται κρυφά με κίνδυνο να τους πιάσει ο Βλάσης.

Η Ειρήνη μετά τη νύχτα που της άλλαξε τη ζωή και έχασε για πάντα τον σύζυγό της τον Απόστολο προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και ούσα έγκυος να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Στο πλευρό της βρίσκονται πάντα ο Ιπποκράτης αλλά και ο αγαπημένος της πατέρας ο Τρύφωνας.

Για εκείνη ο Τρύφωνας είναι το στήριγμα της καθώς μόνο εκείνος είναι πια οικογένεια για αυτή. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ιπποκράτη να έρχεται κοντά με τον Τρύφωνα και μάλιστα ο λιμενικός του εξομολογείται κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του.

Λίγο μετά η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ιπποκράτη την απόφαση της να μείνει στην Αθήνα και να ψάξει για το δικό της διαμέρισμα καθώς το να γυρίσει στα Κύθηρα αυτή τη στιγμή μοιάζει ακατόρθωτο. Ο Τρύφωνας στηρίζει την απόφαση της και στέκεται στο πλευρό της, ωστόσο η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στον άντρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Τζον μένουν μόνιμα στην Μάνη

Ο γιατρός έχει κάποιες ενοχλήσεις και υποβάλλεται σε διαφορετικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα που λαμβάνει είναι πολύ άσχημα. Ο άντρας όμως προσπαθεί να κρύψει από την Ειρήνη πως είναι άρρωστος και να αντιμετωπίσει μόνος του το σοβαρό πρόβλημα που έχει.

Ωστόσο ο Ιπποκράτης μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Τρύφωνα και μαζί αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην Ειρήνη για να μην τα την ταράξουν. Ξέρουν πως αν η κοπέλα μάθει πως η ζωή του πατέρα της κινδυνεύει, θα λυγίσει και δεν θα αντέξει να χάσει κι εκείνον.

Η στιγμή που η Ειρήνη θα μάθει όλη την αλήθεια, δεν θα αργήσει και θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά. «Γιατί, πατέρα; Γιατί έπρεπε να το περάσεις μόνος σου αυτό;

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος χωρίζει τη Βικτώρια

Σήμερα κιόλας θα έρθω στα Κύθηρα και δεν θα φύγω από το πλευρό σου αν δεν σιγουρευτώ πως η υγεία σου δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο», θα του πει μεταξύ άλλων. Προς απογοήτευση όλων όμως, η υγεία του άντρα δεν θα παρουσιάσει βελτίωση…

Η Ειρήνη θολωμένη από τον πόνο που μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα κινδυνεύει να χάσει και τον δεύτερο πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της, αποφασίζει να απομακρύνει τον Ιπποκράτη οριστικά από την ζωή της.

Καταλαβαίνει ότι αυτός εκτελούσε απλά τις οδηγίες του πατέρα της, αλλά η πίεση για την νεαρή κοπέλα είναι μεγάλη και δεν είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά, ούτε να ξεσπάσει στον μπαμπά της. Ο Ιπποκράτης δέχεται την απόφασή της αλλά της λέει ότι θα την περιμένει και θα είναι πάντα εκεί γι’ αυτήν. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *