Παγιδευμένοι: Ο Βερβερίδης ορκίζεται εκδίκηση

Καθηλωτική θα είναι η συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», καθώς ο Δημήτρης σκοτώνει τον Παναγιώτη, ενώ ο Πάνος Βερβερίδης επιμένει ότι ο εγγονός του ήταν αθώος.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πηγαίνουν να συλλάβουν τον Παναγιώτη και εκείνος για να ξεφύγει πυροβολεί τον Ανδρέα. Βλέποντας αιμόφυρτο τον φίλο του ο Δημήτρης πυροβολεί τον Παναγιώτη στο πόδι για να μην το σκάσει.

Ενώ περιμένουν ασθενοφόρο για τον Ανδρέα, ο Δημήτρης μεταφέρει μόνος του στο νοσοκομείο τον Παναγιώτη. Όπως θα δούμε και οι δυο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνουν μάχη για τη ζωή, με τον Παναγιώτη να μην τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Ο όρκος επόμενα επεισόδια :13 , 14

Μόλις ο παππούς του, ο Πάνος Βερβερίδης μαθαίνει την τραγική κατάληξη επιτίθεται στον Δημήτρη λέγοντάς του «Σκότωσες τον εγγονό μου. Ήταν αθώος» και συνεχίζει «Ήταν ότι είχα στη ζωή. Ήταν η οικογένεια μου».

Ο Σταύρος σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, τότε του λέει ότι ο εγγονός του σκότωσε την αδελφή του, αλλά ο Βερβερίδης επιμένει ότι ο εγγονός του ήταν αθώος και μάλιστα ότι θα τους αποδείξει την αθωότητά του.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και Δράκοι επόμενα επεισόδια : Επεισόδιο 4

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *