Νέα Σελήνη: Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες και τρανταχτές αλλαγές στην ζωή τους στις 13/11/2023

Νέα Σελήνη: Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες και τρανταχτές αλλαγές στην ζωή τους στις 13/11/2023Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες αλλαγές στην ζωή τους με τη Νέα Σελήνη στις 13/11/2023. Τρανταχτές αλλαγές πορείας ζωής θα έχουν αυτά τα ζώδια στην καρδιά του Νοέμβρη.

 

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/11/2023 έως 19/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια
Η Νέα Σελήνη στις 13/11 εκτιμάται πως θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στη ζωή τεσσάρων ζωδίων ως και τα τέλη του μήνα. Γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 20η μοίρα. Συνεπώς, θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια των τελών του δευτέρου κι αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Πιο συγκεκριμένα, οι μοίρες 19 ως 21 θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα αναγκάσουν τους σταθερούς του ζωδιακού να αναλάβουν ή πετάξουν ευθύνες από πάνω τους, αλλάζοντας ριζικά κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις. Αυτό θα γίνει μέσα από αρκετές δυσκολίες, αντιπαραθέσεις, έως κι εχθρότητες.

Ας εξετάσουμε, παρακάτω, πιο λεπτομερώς ποια ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν:

 

Ταύρος
Για τους Ταύρους, η τρέχουσα Νέα Σελήνη ανοίγει τον δρόμο για ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει μία επισημοποίηση σχέσης ή ακόμη και ρήξεις, σε περίπτωση που η σχέση δεν έχει στερεές βάσεις. Το διάστημα αυτό προκαλεί τους Ταύρους των δεκαημέρων που προαναφέρθηκαν να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους, αλλά και τις επαγγελματικές τους συνεργασίες και να προχωρήσουν προς νέες κατευθύνσεις. Αν κάποια συνεργασία δεν βαίνει ομαλά, πιθανόν να παρατηρήσετε αντιπαραθέσεις και σε αυτό το κομμάτι.

Διαβάστε Επίσης  Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/03

 

Λέων
Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο λίγα προβλήματα από το παρελθόν. Είναι η στιγμή που καλούνται να ξεκαθαρίσουν παλιούς λογαριασμούς και να αντιμετωπίσουν ζητήματα εντός της οικίας τους. Εκτός αυτού, μπορεί να βρεθούν σε φάση μετακόμισης. Η επίδραση του τρέχοντος φαινομένου μπορεί να προκαλέσει ανασύνταξη και αναθεώρηση της προσωπικής ζωής των Λεοντών. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα με σθένος κι αποφασιστικότητα ώστε να προχωρήσουν προς την επόμενη φάση της ζωής τους.

Διαβάστε Επίσης  Αύγουστος 2023: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

 

Σκορπιός
Για το ζώδιο του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη υπόσχεται αλλαγές τόσο στο προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί επαναξιολογήσουν τις τέως επιλογές τους και να αποφασίσουν αν απαιτείται να απαλλαγούν από ό,τι θεωρούν ότι είναι επιβλαβές στη ζωή τους, είτε πρόκειται για προσωπικές σχέσεις είτε για επαγγελματική πορεία. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα από αρκετές πιέσεις κι αντιπαραθέσεις, άρα πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι.

 

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι βρίσκονται σε στάδιο επαναπροσδιορισμού της καριέρας τους, ενώ η κοινωνική εικόνα τους υπόκειται σε αλλαγές. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μία δουλειά που δεν σας εκφράζει, θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή αποχωρήσεις. Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr θα αντιμετωπίσουν το μέλλον τους με νέο τρόπο. Πιθανώς, αυτό να σημαίνει ότι εξετάζουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή μεταβολές στα επαγγελματικά τους σχέδια. Πάντως, οι αλλαγές επί του τομέα αναμένεται να είναι ξαφνικές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *