Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πέφτει μαζί με το παιδί στο ποτάμι

 

 

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πέφτει μαζί με το παιδί στο ποτάμι

 

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά με την Ευγενία στην προσπάθειά της να ξεφύγει με το παιδί, πέφτει στο ποτάμι μαζί του.Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πέφτει μαζί με το παιδί στο ποτάμι

Από την στιγμή που ο Μάρκος ανακάλυψε ότι του είπε ψέματα για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, την θεωρεί επικίνδυνη κι ακατάλληλη για το παιδί την Ευγενία και την κρατάει μακριά του.

Εκείνη όμως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον μικρό Στέφανο και ζητάει από την Αλεξάνδρα να την βοηθήσει να δει το παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πως θα εξελιχθεί αυτή η παράνομη σχέση;

Η Αλεξάνδρα δείχνει μεγαλοψυχία και αποφασίζει να την βοηθήσει γιατί είναι κι αυτή μάνα και καταλαβαίνει.Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πέφτει μαζί με το παιδί στο ποτάμι

Έτσι λοιπόν, πηγαίνει στην Παναγιώτα, που της έχει πει ο Μάρκος να φυλάει το παιδί και της λέει ότι ο Μάρκος ζήτησε το παιδί.

Η Παναγιώτα ανυποψίαστη της το δίνει. Η Αλεξάνδρα με τον μικρό πηγαίνουν στις όχθες του ποταμού έξω από το χωριό και εκείνη συναντάει την Ευγενία. Η Ευγενία όμως δεν θέλει απλά να δει τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Γιαγιά Ειρήνη Μαθαίνει Πως Ο Άγγελος Είναι Εγγονός Της

Ξεγέλασε την Αλεξάνδρα και αρπάζει το παιδί της κι αρχίζει να τρέχει. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει πέφτει μέσα στο ποτάμι με το παιδί.

Η Αλεξάνδρα βουτάει στο ποτάμι για να τους σώσει, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την μεγαλοψυχία της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *