Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 97 , 98 , 99 , 100 , 101

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος 97 , 98 , 99 , 100 , 101: Περιλήψεις των επεισοδίων . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 97 
Επεισόδιο 98
Τρίτη

Ο Αντώνης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ η οποία όμως φοβάται μήπως μετά τον πυροβολισμό εκείνος πάρει πίσω όλες τις υποσχέσεις που της είχε δώσει για το κοινό τους μέλλον.

Στο μεταξύ ο Μαθιός ζητάει τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη και τα βρώμικα σχέδια του. Παράλληλα η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη την ημέρα του γάμου του και συγκρούεται με το Λευτέρη.

Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει αν αυτός κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του Φραγκιαδάκη. Η Τζένη ζητά από τον Νικηφόρο, να συναντηθούν γιατί έχει κάτι σημαντικό να του πει.

Εκείνος δέχεται να την δει αν και με βαριά καρδιά ύστερα από όσα έχουν γίνει ανάμεσα τους την συναντάει. Η Τζένη το ανακοινώνει πως αποφάσισε να πάει στον Καναδά και να κάνει μια νέα αρχή κοντά στους δικούς της.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 98
Επεισόδιο 99
Τετάρτη

Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη αντιμετωπίζεται δύσπιστά από την Μαρίνα που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου σε σχέση με τα θερμοκήπια.

Παράλληλα ο Τόλης κάνει κρυφά από όλους ένα πισωγύρισμα που θα του βγει σε πολύ κακό. Αποφασίζει να πάει να βρει την πρώην γυναίκα του, εκείνη που για χάρη της έγινε φονιάς και σκότωσε τον εραστή της.

Στο μεταξύ η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει και τόσο καθαρό παιχνίδι αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να μοιραστεί τις σκέψεις με τη μητέρα της. Ταυτόχρονα αγριεύει ο πόλεμος ανάμεσα στην Θοδώρα και την Έλενα για τα μάτια του Λευτέρη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 99
Επεισόδιο 100
Πέμπτη

Η Καλλιόπη ύστερα από πολλά χρόνια έρχεται και πάλι κοντά με τον Παύλο. Αυτή τη φορά όμως του ζητά να συμμαχήσουν. Η καπετάνισσα πιάνει τον Παύλο και του λέει ότι πρέπει πάση θυσία να κρατήσει μακριά τον γιο της και την ανιψιά του.

Η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο και το θέμα του Πετρής. Ο Βαγγέλης της κάνει μία ξαφνική πρόταση. Την ίδια στιγμή η μάντρα στο σπιτάκι του βουνού έχει πέσει εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Εκεί ο Μαθιός και Καλλιόπη είχαν κρύψει το όπλο με το οποίο εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Η Βασιλική βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού.

Ο Μανώλης προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης για τον Καναδά οδηγείται σε μία παράτολμη σκέψη. Παράλληλα ο Ευθύμης αναθέτει στο Βαγγέλη μία αποστολή που για την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί την σχέση του με την Ντίνα.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 100
Επεισόδιο 101
Παρασκευή

Παρά την προειδοποίηση της Νάντιας για την Ελένη, η Θόδωρα επικεντρώνεται στην έρευνα της. Ο Μαθιός θεωρεί πως ο Ευθύμης έχει στείλει την Νάντια στο σπίτι του για να τον κατασκοπεύει και το μοιράζεται με τον Λευτέρη.

Οι δύο άντρες συγκρούονται. Οι αποφάσεις της Τζένης να φύγει ανάβουν φωτιές και στην Άννα και τον Παντελή καθώς ο Μανώλης βλέπει μπροστά του μια εναλλακτική λύση. Σκέφτεται να την ακολουθεί στο εξωτερικό αφού αγαπιούνται και ο ένας στηρίζει τον άλλον.

Το λέει και στον Νικηφόρο ο όποιος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του φίλου του που φεύγει και τον αφήνει μόνο του στα κτήματα. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη μαθαίνει για την ζημιά στην μάντρα και τρέμει μήπως γκρεμιστούν όσα έχτισε για χάρη του γιου της.

Ο Φαρμάκης συνεχίζει το παιχνίδι του εις βάρος του Μαθιού ενώ Αντώνης παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και η Μαρίνα βυθίζεται στην απελπισία. Ο Βαγγέλης αποφασίζει να αναλάβει δράση για χάρη του αδερφού του.

Ζητά από την Αργυρώ να αποσύρει την μήνυση που το έχει κάνει για την απαγωγή του παιδιού και της υπόσχεται ότι και οι δύο θα εξαφανιστούν απ’ τη ζωή της για πάντα. Λίγο αργότερα ο Αστέρης προτείνει στην αγαπημένη του να τολμήσουν το μεγάλο βήμα. Της εξηγεί ότι ευτυχισμένη θα είναι μόνο αν φύγουν μαζί απ’ την Κρήτη.

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 101 
Δευτέρα

Η Αργυρώ εκπλήσσεται με την πρόταση του Αστέρη και δεν ξέρει αν πρέπει να την αποδεχτεί και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Την ίδια ώρα η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για το Λευτέρη.

Ο Τόλης αναλαμβάνει την καντίνα της Άσπας και προτείνει στην Κατερίνα να γίνει η σεφ και να φτιάχνει πίτες. Ταυτόχρονα ο Παύλος λέει στην Αργυρώ κάτι που θα γκρεμίσει τον κόσμο της κάνοντας την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη, τελειώνει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *