Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Ιουλία

Η Ιουλία βλέποντας ότι η Αριάδνη τους αποδέχεται όλους εκτός από την ίδια της την μάνα βρίσκεται σε απόγνωση και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνεται με την Ιουλία

 

Έτσι αποφασίζει να κάνει μία μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη και σε μία προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους θέλει να της γράψει όλη την ακίνητη περιουσία της.

Στο μεταξύ η Ασπασία μετά το τραπέζι εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. “Αυτό έγινε πριν παντρευτεί εσένα και όλα τα αυτά τα χρόνια δεν ήξερε τίποτα, ούτε για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας είναι για το κορίτσι” της τονίζει αλλά δεν κατάφερε να την πείσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

Από την άλλη η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία. “Ιουλία πρόσεξε πολύ αυτό που πας να κάνεις. Δεν είναι σωστό. Μην μεταβιβάσεις την περιουσία στην Αριάδνη γιατί θα είναι σα να την δωροδοκίες” της επισημαίνει. Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης.

“Είναι η κόρη μου. Θέλω να δει πόσο την αγαπάω και ότι δεν έχω τίποτα άλλο εκτός από αυτή” απαντάει. Ο Στάθης μετά την κουβέντα με τον Ισίδωρο προσπαθεί να φέρει πιο κοντά την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου ενώ την ίδια ώρα η Αριάδνη απορρίπτει την δωρεά της Ιουλίας.

“Δε με εξαγοράζουν τα λεφτά σου. Τί νόμιζες; Ότι θα με κερδίσεις με την περιουσία σου; Λυπάμαι” της λέει και θυμώνει ακόμα περισσότερο. Φυσικά η Ιουλία είναι παρηγορητή που η Αριάδνη όχι μόνο απέρριψε την δωρεά της αλλά στράφηκε ακόμα πιο έντονα εναντίον της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της ελιάς : Ο Άρης ταράζει τη Μάνη

“Γιατί; Εγώ το έκανα επειδή το νιώθω. Ήθελα να της δείξω ότι την αγαπάω, είναι κόρη μου” λέει στον Στάθη αλλά εκείνος όχι μόνο δεν της δίνει κάποιο ελαφρυντικό για την πράξη της αλλά παίρνει ανοιχτά το μέρος τους Αριάδνης και έξαλλος θα κατηγορήσει την Ιουλία.

“Τί να σου πω; Πάντα ίδια. Για μία ακόμα φορά έκανες επίδειξη της οικονομικής σου άνεσης. Το ίδιο έκανες και με μένα και είδες τα αποτελέσματα, αλλά μυαλό δεν έβαλες” είναι τα λόγια του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *