Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/11/2023 έως 19/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια

 

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/11/2023 έως 19/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/11/2023 έως 19/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από Αθηνά Βαγενά για το τι θα συμβεί ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 13/11/2023 έως 19/11/2023. Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας.

 

Εβδομάδα έντονη και ανατρεπτική, με την ατμόσφαιρα γύρω μας να είναι αρκετά ηλεκτρισμένη και τα γεγονότα να τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο της περιόδου.

Τα ζώδια που έρχονται αντιμέτωπα με προκλήσεις: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου

Τα Τυχερά ζώδια στον Έρωτα: Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου και Καρκίνοι,Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Τα τυχερά ζώδια στο Χρήμα: Κριοί , Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου και Παρθένοι , Ιχθείς του 1ου και 2ου δεκαημέρου!

 

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 13/11/2023 έως 19/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια

 

Κριός
Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου είναι αρκετά επικοινωνιακή αλλά και συντροφική! Έως και την Τετάρτη με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού να σχηματίζουν την όψη εξάγωνου με αναμένεις αισιόδοξα μηνύματα, όμορφες προτάσεις, την ευκαιρία για νέες συνεργασίες και συζητήσεις για νέες προοπτικές, ταξίδια ή δημιουργικές δραστηριότητες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία καλή περίοδο και παίρνεις ικανοποιήσεις έως την Πέμπτη! Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνικό.

Β Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου ξεκινάει σε ήσυχους ρυθμούς και ίσως λίγο βαρετά, από την Πέμπτη όμως με τον Ερμή από το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου του Τοξότη λαμβάνεις χαρούμενα μηνύματα η σκέψη σου, καθαρίζει από την αρνητικότητα και ευνόησαι ιδιαίτερα για οργάνωση ταξιδιών, εκπαιδευτικών σεμιναρίων ή κάνεις σχέδια για την πορεία σου. Από το Σαββατοκύριακο μπαίνεις σε μία εξαιρετική περίοδο για την αισθηματική σου ζωή.

Γ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι ψυχολογικό αναβρασμό λόγω νέων εξελίξεων που δημιουργούνται στη ζωή σου ενώ καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους. Βρίσκεις το θάρρος, το δυναμισμό και το τσαγανό να δώσεις το δικό σου αγώνα για να πετύχεις πράγματα τα οποία έχεις προσπαθήσει εδώ και πολύ καιρό. Καταφέρνεις να ξορκίσει κάθε αρνητικό συναίσθημα που φωλιάζει μέσα στην ψυχή σου και να κάνεις μία νέα αρχή. Η λίπιντό σου χτυπάει κόκκινο και η σεξουαλική ζωή ανανεώνεται!

 

Ταύρος
Α Δεκαήμερο: Ως και την Τετάρτη λαμβάνεις χαρούμενα νέα που αφορούν τα εργασιακά και τα οικονομικά σου, βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ο παράγοντας της τύχης σε βοηθάει να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Κατά τη διάρκεια της Τρίτης είσαι πολύ πιεσμένος με αρκετές ευθύνες και πολλές εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσεις και αυτό σε πιέζει. Την Πέμπτη λαμβάνεις κάποια χαρμόσυνα μηνύματα που σου τονώνουν την αισιοδοξία, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να θέσεις νέους στόχους για την πορεία σου.

Β Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα δημιουργείται κάποια ανησυχία για χρεωστικά υπόλοιπα και λογαριασμούς όπου καταφέρνεις ωστόσο από την Πέμπτη να βρεις λύσεις και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την όποια δυσκολία. Η Παρασκευή θα είναι πιο πρόσχαρη μέρα της εβδομάδας ενώ από το Σαββατοκύριακο ευνοείσαι για τη συγκρότηση της καθημερινότητάς σου, της φυσικής του κατάστασης και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο ήρεμο πλαίσιο για τις υπόλοιπες μέρες

Γ Δεκαήμερο: Μία εβδομάδα με ταραχές ανοίγεται μπροστά σου, προκύπτουν πολλά νέα γεγονότα που φέρνουν «τούμπα» σχέσεις και συνεργασίες σου. Παίρνεις ξαφνικές απρόβλεπτες αποφάσεις και διακόπτεις από συνεργασίες ή απελευθερώνεσαι από μία δυσλειτουργική σχέση. Μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο κλίμα δεν παύει να δίνονται και οι ευκαιρίες για να βρεις και να διατηρήσεις κοντά σου ανθρώπους με τους οποίους κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση ενώ ενισχύονται πολύ περισσότερο οι προσδοκίες σου για το μέλλον και κάνεις ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

 

Δίδυμοι
Α Δεκαήμερο: Μπορεί ο Κρόνος να φιγουράρει στην κορυφή του ωροσκοπίου σου δημιουργώντας αρκετές πιέσεις που αφορούν τους στόχους, τις προοπτικές στην καριέρα είτε και προβλήματα στην οικογένεια, όμως η εβδομάδα θα είναι αρκετά επιβοηθητική για να λύσεις διαφωνίες αλλά και για να βελτιωθεί το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή. Μέχρι την Τετάρτη μία είδηση, ένα μήνυμα, ή μία συνάντηση θα σου προσφέρει χαρά. Το Σαββατοκύριακο επικεντρώνεσαι στη δικτύωση και εφαρμόζεις στη ζωή σου αλλαγές προκειμένου να ανανεώσεις τις συνθήκες γύρω σου.

Β Δεκαήμερο: Στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας δεν φαίνεται να αλλάζουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου είτε να συμβαίνει κάποιο μεγάλο γεγονός, είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που συνδέονται με την εργασία και τις υποχρεώσεις σου. Από την Πέμπτη σταδιακά ανοίγονται πολύ όμορφες μέρες για εσένα με τον Ερμή να κινείται απέναντί σου προσφέροντας άνεση στις επικοινωνίες σου ! Καταφέρνεις να βρεις τη χρυσή τομή με τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό σου ενώ από το Σαββατοκύριακο που περνάει η Αφροδίτη στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού αναμένεται να δεις και την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει είτε θα υπάρξουν πιο χαρμόσυνες διασκεδαστικές στιγμές που θα σε αναζωογονήσουν.

Γ Δεκαήμερο: Σημαντικές αναπροσαρμογές γίνονται αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σου και η διαδικασία αυτή σε αγχώνει αρκετά είτε γιατί πρέπει να μάθεις να εργάζεσαι με ένα νέο τρόπο, είτε γιατί υπάρχουν αρκετές ανατροπές σχεδίων οι αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διαχειριστείς το έντονο στρες που σε καταβάλει, αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες για θέματα φυσικής κατάστασης που είχες αμελήσει.

 

Καρκίνος
Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με ανακούφιση για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια , τις υποχρεώσεις ή και για υποθέσεις που συνδέονται με τη φυσική σου κατάσταση. Λαμβάνεις χαρούμενα νέα και αρχίζεις να είσαι πιο αισιόδοξος. Η πιο χαρούμενη ημέρα της εβδομάδας είναι η πέμπτη όπου θα έχεις τη δική σου τυχερή στιγμή για μία όμορφη επικοινωνία, για μία ενδιαφέρουσα συνάντηση ή ακόμα και για μία σημαντική πρόταση

Β Δεκαήμερο: Συντηρείται ένα όμορφο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή ενώ από την Πέμπτη ευνόησε σε συζητήσεις και συναντήσεις για θέματα εργασίας, για τον προγραμματισμό υποχρεώσεων αλλά και για αποφάσεις που αφορούν θέματα ευεξίας. Το Σαββατοκύριακο έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια, ανανεώνεις σχέσεις πολύτιμες και αναπτύσσεται το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας σε μία σχέση παρελθοντική

Διαβάστε Επίσης  Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η τυχερή Πανσέληνος στις 19/12/2021;

Γ Δεκαήμερο: Τα αδύνατα γίνονται δυνατά αυτή την εβδομάδα για εσένα που είσαι από τους εξαιρετικά ευνοημένους της περιόδου! Αναμένεται οι μέρες σου να είναι γεμάτες από εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές που θα σε φέρουν κοντά σε ένα νέο έρωτα, σε ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, ή σε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που αφορά θέματα παιδιών. Εκπληρώνονται κάποια σχέδια σου, είσαι πιο τρυφερός, συναισθηματικός, και ελπιδοφόρος σκορπίζοντας παντού τη θετική σου ενέργεια

 

Λέων
Α Δεκαήμερο: Μετά από έντονες ταλαιπωρίες που έχεις περάσει καταφέρνεις επιτέλους να σηκώσεις κεφάλι και ως τα μέσα της εβδομάδας αναμένονται χαρούμενες προτάσεις, φλερτ , ερωτικές γνωριμίες, επίλυση διαφωνιών στην αισθηματική σου ζωή. Η δημιουργικότητά σου είναι το κλειδί που κρατάς στα χέρια σου και σε βοηθάει να βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Στα οικονομικά κάποιες πιέσεις είναι αναμενόμενες πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Το Σάββατο αναμένεται να είναι η πιο θετική ημέρα για τον τομέα των σχέσεων

Β Δεκαήμερο: Μετά από πολλές εντάσεις που έχεις βιώσει έρχεται μία εβδομάδα που σε βοηθά σταδιακά να ανακτήσεις στο κέφι και την αισιοδοξία σου. Με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν λείπουν για σένα από την Πέμπτη οι ευχάριστες προτάσεις, τα όμορφα μηνύματα, τα φλερτ και οι συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου που σου προσφέρουν χαμόγελα. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για μία τρυφερή συνάντηση στα αισθηματικά ή για μία κοντινή μετακίνηση καθώς οι μέρες είναι ιδανικές για ψυχαγωγία!

Γ Δεκαήμερο: Σε ψυχολογικό αναβρασμό βρίσκεσαι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας για το λόγο ότι «σκάνε γεγονότα» στην προσωπική σου ζωή που σε αποσυντονίζουν. Η εβδομάδα σου μοιάζει με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ το οποίο σου προκαλεί ένταση, και ζάλη μαζί. Ανακατατάξεις υπάρχουν αυτό το διάστημα σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά.

Οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου αγγίζουν κόκκινο όμως μέσα από τις έντονες δυσκολίες που βιώνεις τώρα, θα καταφέρεις εν τέλει να ανακουφιστείς συνειδητοποιώντας ότι είσαι πολύ περισσότερο δυνατός από ότι πίστευες η περίμενες. Λύνονται κάποια προβλήματα στα οικονομικά. Επαναπροσδιορίζεις στόχους!

 

Παρθένος
Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου είναι εξαιρετικά αποδοτική για θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σου. Ως την Τετάρτη κάνεις τις συζητήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να λάβεις μία θετική απάντηση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που το σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Μέχρι και την Παρασκευή καταφέρνεις και τονώνεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και νιώθεις παραπάνω σιγουριά. Προσοχή σε οικογενειακές διαφωνίες κατά τη διάρκεια της Τρίτης.

Β Δεκαήμερο: Τρέχεις και δεν φτάνεις το τελευταίο καιρό, οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες, δράση και καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για ζητήματα επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά. Από την Πέμπτη καταφέρνεις να λύσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα και βελτιώνετε η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από το Σαββατοκύριακο αρχίζουν να ανοίγονται πολύ καλύτερες προοπτικές για τα οικονομικά σου.

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα έχει αρκετά ξαφνιάσματα και ευχάριστα νέα που θα αποτελέσουν για την έκπληξη της εποχής. Μία απρόσμενη πρόταση για συνεργασία, είναι πολύ πιθανή μέσα στις επόμενες μέρες. Μία γνωριμία, ή μία συνάντηση θα έχει αιφνιδιαστικό και συμπτωματικό χαρακτήρα και θα οδηγήσει στην εκπλήρωση μιας επιθυμίας για τον τομέα της αισθητικής σου ζωής. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο όχημά σου

 

Ζυγός
Α Δεκαήμερο: Ανανεωμένος και αισιόδοξος είσαι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας! Ως την Τετάρτη ευνοούνται συζητήσεις συναντήσεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά. Είσαι αρκετά δημιουργικός και οι ιδέες σου σε διευκολύνουν σε κάθε βήμα επαγγελματικό οικονομικό ή και ερωτικό. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει εξομάλυνση και ικανοποίηση. Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές. Το άγχος και η κούραση δεν λείπουν για θέματα εργασίας.

Β Δεκαήμερο: Το έντονο στρες για τα οικονομικά αρχίζει και υποχωρεί και από αυτή την εβδομάδα τονώνεται η επικοινωνιακή σου διάθεση, βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και προχωρούν θέματα που αφορούν έγγραφα, επαφές και συναντήσεις. Από το Σαββατοκύριακο αρχίζεις και βλέπεις ότι η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλύτερη πορεία ενώ ευνόησαι και στην ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης.

Γ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διαχειριστείς κάποια έκτακτα έξοδα που προκύπτουν αλλά και να αναζητήσεις νέες επαγγελματικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το οικονομικό αδιέξοδο. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσουν να βρεις τους τρόπους εκείνους για να σηκώσεις και πάλι κεφάλι. Έντονες ανασφάλειες διαφαίνονται στο κομμάτι της προσωπικής ζωής, στα αισθηματικά σου προσπαθείς να περιφρουρήσεις αυτό που αισθάνεσαι ότι σου ανήκει και δεν θέλεις να χάσεις.

 

Σκορπιός
Α Δεκαήμερο: Μία εβδομάδα ενδιαφέρουσα ανοίγεται μπροστά σου με κάποια ευχάριστα νέα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά και με τη λήψη αποφάσεων που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από κάποια προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Στα αισθηματικά σου μπαίνουν πιο σταθερές βάσεις και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για να λήξει αυτή η χρονιά πιο τρυφερά και συντροφικά.

Β Δεκαήμερο: Σου δίνεται η ευκαιρία να ηρεμήσεις από τις έντονες ταραχές που βίωσε στο περασμένο χρονικό διάστημα και επικεντρώνεσαι περισσότερο στις προσωπικές σου ανάγκες καθώς και στις ανάγκες των οικείων σου φροντίζοντας να δείξεις την αγάπη και τη συμπαράστασή σου με κάθε τρόπο. Από την Πέμπτη ευνοούνται συζητήσεις και ευχάριστα νέα στον οικονομικό τομέα

Γ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο με την συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού και δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις και ξαφνιάσματα ανάμεσα σε σένα και σε όσους αγαπάς ή συνδέεσαι στενά! Συνειδητοποιείς ότι δεν είναι εφικτό πάντοτε να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων ενώ διακρίνεις ότι η στάση και η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων έχει αλλάξει άρδην απέναντί σου. Από αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να βάλεις μπροστά την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών και θα σου προσφέρουν ικανοποίηση σε βάθος χρόνου.

 

Τοξότης
Α Δεκαήμερο: Η εκφραστικότητα και η κοινωνική σου διάθεση θα σου χαρίσουν απίστευτες μέρες μπροστά σου. Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Zυγού έως και την Τετάρτη φέρνουν χαρμόσυνα νέα, συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα που αγαπάς πολύ ενώ ευνοούνται και νέες γνωριμίες. Η έναρξη μιας νέας δραστηριότητας θα σε γεμίσει με χαρά. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μία «Κρόνια» περίοδο ευθυνών και αυτή την συνθήκη την νιώθεις πιο έντονη κατά τη διάρκεια της Τρίτης όμως για την ώρα μπορείς να έχεις πιο ανέμελες μέρες.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Β Δεκαήμερο: Αρχίζει σταδιακά και υποχωρεί η έντονη κούραση και η δοκιμασία στα επαγγελματικά, από την Πέμπτη ο Ερμής από το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε βοηθά να αρχίζεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά ανακτώντας τη σπιρτάδα του ενθουσιασμού και τη διάθεση για επικοινωνία. Εκπλήρωση επιθυμιών ενίσχυση της κοινωνικής ζωής και περισσότερες στιγμές χαράς αναμένονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Γ Δεκαήμερο: Μέρες αποκαλυπτικές ανοίγονται μπροστά σου όπου έρχονται πολλά και σημαντικά νέα στα αυτιά σου που σε βοηθούν να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε βάραιναν .Δεν παύει όμως η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη ένταση, ανατροπές σχεδίων και πολύ κούραση στα επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα καλείσαι να δουλέψεις πολύ περισσότερο με τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου ενώ δεν θα λείψουν και κάποια έκτακτα περιστατικά θα σου προκαλέσουν ένταση ή θα πρέπει να υποστηρίξεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Αιγόκερως
Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για επαγγελματικές υποθέσεις, για την προώθηση σχεδίων αλλά και για να λάβεις έμπρακτη υποστήριξη από ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Ανακτά την αισιοδοξία και θέτεις νέους στόχους προκειμένου να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά. Στην προσωπική σου ζωή το κλίμα γίνεται πιο αρμονικό και μπορείς να δεις σταδιακά κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται. Η καλύτερη η μέρα της εβδομάδας για σένα είναι Πέμπτη.

Β Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου διακρίνεται κουραστική με σένα να τρέχεις να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και με την εργασία να αποτελεί τη βασική προτεραιότητα σου. Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα είναι στοιχεία που σε διακρίνουν ιδιαίτερα στις επαγγελματικές επαφές πού είσαι πιο εγκρατής. Από το Σαββατοκύριακο δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες για να πάρεις ανάσα στα οικονομικά αλλά και για να ανοίξει ο ορίζοντας για την εκπλήρωση καθόλου στόχων που βάζεις για την προσωπική σου ζωή

Γ Δεκαήμερο: Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και για εσένα η εβδομάδα κρίνεται εξαιρετική αφού δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι αιφνιδιασμοί, τα χαρμόσυνα νέα, τα οποία θα σε ενεργοποιήσουν άκρως θετικά. Μία νέα γνωριμία μπορεί να ανοίξει τώρα μία καινούργια προοπτική για το μέλλον σου, ένας ξαφνικός έρωτας είναι και αυτός μέσα στα πλάνα αυτής της εποχής. Τα συμπωματικά γεγονότα της περιόδου θα σε φέρουν στο σημείο που ήλπιζες και περίμενες εδώ και καιρό.

 

Υδροχόος
Α Δεκαήμερο: Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή και έχεις συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που θεωρείς φίλους που καταφέρνουν με την συμβουλή και την καθοδήγηση τους να σε στηρίξουν σημαντικά. Ένα ταξίδι με πρόσωπο αγαπημένο είναι μέσα στα σχέδια της περιόδου. Φλερτ μέσα από το διαδίκτυο οι γνωριμίες κάτω από περίεργες συνθήκες είναι πολύ πιθανό να τύχουν αυτή την εβδομάδα. Οι πιέσεις για τα οικονομικά συνεχίζουν να υπάρχουν. Η Τρίτη και το Σάββατο αναμένεται να είναι οι πιο πρόσχαρες ημέρες.

Β Δεκαήμερο: Αρχίζει σταδιακά και ηρεμεί το κλίμα έντασης που κυριαρχούσε μέσα σου αλλά και στα επαγγελματικά ή και στο γάμο σου και από αυτή την εβδομάδα μπορείς σταδιακά να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να απολαύσεις πιο ανέμελες στιγμές. Συναντήσεις και νέα από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος θα σου προσφέρουν χαμόγελα από την Πέμπτη. Στα αισθηματικά υπάρχει μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Γ Δεκαήμερο: Τίποτα δεν μένει στάσιμο και όλα αλλάζουν αυτή την εποχή στη ζωή σου αγαπημένε μου Υδροχόε με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού να ανοίγει μία νέα περίοδο για τα επαγγελματικά σου κατά την οποία θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και ανατροπές σχεδίων. Προσοχή σε καυγάδες που μπορεί να προκύψουν στο χώρο της δουλειάς! Βασική σου ανάγκη αυτή την περίοδο είναι να απελευθερωθείς από οτιδήποτε αισθάνεσαι ότι σε καταπιέζει είτε αυτό είναι μία εργασία που δεν έχει προοπτικές, είτε είναι μία σχέση που βλέπεις ότι δεν έχει μέλλον. Από αυτή την εβδομάδα ανακτάς τη μαχητική σου διάθεση και δίνεις το δικό σου αγώνα για να εκπληρώσει τους στόχους αλλά και για να φτάσεις ψηλά.

 

Ιχθύς
Α Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα παίρνεις σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου και γίνονται συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου που κρίνονται ικανοποιητικές. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να στείλεις βιογραφικά και να αναζητήσεις εργασία αν είσαι σε περίοδο ανεργίας. Κάποια χρήματα οφειλόμενα έρχονται στα χέρια σου. Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώθεις ανικανοποίητος ή και κάπως στάσιμος μην ξεχνάς όμως ότι έως και το Φεβρουάριο ανοίγονται θετικές προοπτικές για νέες γνωριμίες νέες συμφωνίες προτάσεις και ταξίδια που θα σε ανανεώσουν

Β Δεκαήμερο: Συντηρείται ένα θετικό κλίμα στην καθημερινότητά σου και από την Πέμπτη μπορούν να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά σχέδια με επιτυχία και να ανοίξουν καλύτερες προοπτικές στα οικονομικά σου κλείνοντας κάποιες εκκρεμότητες που σε βάραιναν. Η Παρασκευή είναι ιδανική μέρα για να την περάσεις με φιλικά πρόσωπα και για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται κάπως μοναχικό από δική σου επιλογή, γιατί έχεις την ανάγκη να αφουγκραστείς πολύ περισσότερο τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου

Γ Δεκαήμερο: Μία εξαιρετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου όπου σου δίνεται η ευκαιρία σημαντικών προτάσεων και συμφωνιών που θα αποτελέσουν για εσένα την έκπληξη της εποχής. Ένα μεγάλο όνειρο ή ένα σχέδιο ζωής, φαίνεται ότι μπαίνει στα σκαριά υλοποίησης με τη Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού. Ανακτάς και πάλι τη διάθεση για όνειρα, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr για σχέδια και έχεις μεγάλο όραμα για τα επαγγελματικά σου! Είναι φανερό ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει μία σημαντική επιτυχία που θα προσφέρει αναγνώριση και εκπλήρωση σχεδίων!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *