Παγιδευμένοι: Μία έγκυος είναι δολοφόνος

 

Παγιδευμένοι: Μία έγκυος είναι δολοφόνος

 

Οι έρευνες για τους φόνους συνεχίζονται ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος από τους όμηρους σκότωσε τον Αριστομένη.Παγιδευμένοι: Μία έγκυος είναι δολοφόνος

Η Άννα αποφασίζει να επισκεφτεί την νεαρή που της επιτέθηκε με το μαχαίρι για να μάθει αν γνωρίζει κάτι περισσότερο. Εκείνη αρνείται όμως όταν η Άννα βρίσκει την κατάθεση της διαπιστώνει πως κατονομάζει τον άλλο επιζώντα αναφέροντας μάλιστα ένα σωρό ψέματα.

Όταν πηγαίνει να της μιλήσει για δεύτερη φορά η κοπέλα καταρρέει. Παραδέχεται ότι εκείνη σκότωσε τον Αριστομένη και την παρακαλεί να μην πει τίποτα στην αστυνομία καθώς είναι έγκυος. Το δίλημμα για την Άννα είναι μεγάλο και ενώ προσπαθεί να βρει μία λύση έρχεται αντιμέτωπη με μία νέα μεγάλη έκπληξη.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Άρης φροντίζει να ενοχοποιήσει την Όλγα

Ο Σωτήρης, ο νεαρός τον οποίο χρησιμοποιούσε για να έχει πρόσβαση στην υπόθεση του Ορέστη είναι στην πραγματικότητα βαλτός από τον Δημήτρη για να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως ο καθηγητής ψυχολογίας έστειλε ένα mail σε όλους τους φοιτητές στο οποίο κατήγγειλε ως πλαστή την έρευνα με την οποία ο δολοφόνος ψάρευε τα θύματα του.

Όταν ένας απ’ αυτούς κατονομάζει τον Παναγιώτη Βερβερίδη ως δημιουργό οι Αρχές έχουν επιτέλους τις αποδείξεις που έψαχναν για να τον συλλάβουν. Ο παππούς του προσπαθεί να τον ειδοποιήσει ενώ ο Δημήτρης και ο Αντρέας φτάνουν στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Έπειτα από άγριο ανθρωποκυνηγητό ο Παναγιώτης τραυματίζει σοβαρά τον Ανδρέα και ο Δημήτρης αναγκάζεται να τον πυροβολήσει. Τον βλέπει να αιμορραγεί και τότε θυμάται ότι πάσχει από αιμορροφιλία και κινδυνεύει να πεθάνει στα χέρια του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *