Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 49, 50, 51, 52

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 49, 50, 51, 52

Η Παραλία επόμενα επεισόδια 49, 50, 51, 52 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 20/11/2023 έως τις 23/ 11/2023.

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 49, 50, 51, 52

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 49 στις 20/11/2023
Επεισόδιο 49
Δευτέρα

Η Νόνα και η Κερασία κάνουν μια ημερήσια εκδρομή στο Ηράκλειο, αφήνοντας τον Τόμι μόνο στον φούρνο να τα βγάλει πέρα με τους πελάτες, με τη συντροφιά του Χάρι και του Δημητρού. Ο Καραχάλιος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Κώστα, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του αστυνομικού.

Καθώς η μέρα εξελίσσεται, ο Χάρι προσεγγίζει τον Καραχάλιο και του ζητά μια χάρη, εμπιστευτικά, η οποία απαιτεί τις υπηρεσιακές ικανότητες του αστυνομικού για να εκτελεστεί.

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 50 στις 21/11/2023
Επεισόδιο 50
Τρίτη
Άλλη μια Κυριακή ξημερώνει στο χωριό των Ματάλων, όπου οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι χίπηδες απολαμβάνουν μια ξεκούραστη ημέρα. Ο Διονύσης, όπως κάθε Κυριακή, επισκέπτεται τον τάφο της Αντιγόνης, αλλά αυτή την Κυριακή τον συνοδεύουν και τα παιδιά του, η Υπατία και ο Παύλος, για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μητέρα τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται;

Οι άντρες του χωριού ψήνουν ψάρια στο καφενείο του Σήφη παρέα με τον Γράντο, τον Καραχάλιο και τον Κώστα. Η ανησυχία της Νικολίνας για τη σχέση του Δημητρού και της Νάταλι έχει οξυνθεί, οπότε και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 51 στις 22/11/2023
Επεισόδιο 51
Τετάρτη

Στο χωριό των Ματάλων επικρατεί μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα με νέες σχέσεις να «ανθίζουν». Ωστόσο, τα σχέδια των επιχειρήσεων Αρχοντάκη αλλάζουν απότομα και ως εκ τούτου ο Διονύσης αποφασίζει να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του.

Παράλληλα, η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στους παλιούς ιατρικούς ρυθμούς τους με τις επισκέψεις στα γύρω χωριά και επανασυστήνοντας ένα πολύ δυναμικό δίδυμο για τη φροντίδα των κατοίκων. Ο Δημητρός, σε συνέπεια των εξελίξεων με τη Ναταλί, πέφτει ψυχολογικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος πόλεμος για Δημοσθένη – Ποια γυναίκα τον καίει;

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 52 στις 23/11/2023
Επεισόδιο 52
Πέμπτη

Η συμπεριφορά του Γράντου έχει αλλάξει τελευταία, με τον ίδιο να επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Η Κερασία, πλέον, αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ και αποφασίζει να σταματήσει να επενδύει στη σχέση τους, περνώντας όλο και περισσότερο χρόνο μόνη της και με τη συντροφιά της Νόνας.

Η Νικολίνα επισκέπτεται το Ηράκλειο μαζί με τον Δημητρό, σε μια προσπάθεια να του αναπτερώσει το ηθικό έπειτα από την πρόσφατη ερωτική απογοήτευση που έζησε. Τα ανησυχητικά νέα που μεταφέρει ο Καραχάλιος στον Χάρι δημιουργούν υποψίες στην Υπατία σχετικά με το κρυφό παρελθόν του αγαπημένου της και τα μυστικά που τους χωρίζουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *