Σασμός: Ο Aστέρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Άγγελο

Σασμός: Ο Aστέρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον ΆγγελοΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Aστέρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Άγγελο.

Η κατάσταση ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες συνεχίζει να είναι τεταμένη, παρά την αθώωση του Αστέρη. Oι μεν Σταματάκηδες γεμάτοι αλαζονεία επειδή κέρδισαν κι αυτή τη μάχη, η δε οικογένεια του αδικοχαμένου Πέτρου πληγωμένοι και θολωμένοι από την αδικία που πιστεύουν ότι τους έγινε.

Ωστόσο, ο μόνος πλέον Βρουλάκης που μένει στο χωριό είναι ο Άγγελος, που βράζει από το μίσος του για τους Σταματάκηδες. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης μετά την αποφυλάκισή του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να φέρει μια ισορροπία με τον εαυτό αλλά και με τους γύρω του.

Έτσι κάνει ότι μπορεί για να έρθει και πάλι κοντά με τον Άγγελο και να τα βρει μαζί του. Μην ξεχνάμε ότι είναι ξαδέλφια. Ο Άγγελος όμως φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση να συμφιλιωθεί με τον Αστέρη και με κανέναν από την οικογένειά τους. Ωστόσο ήδη από την ημέρα που ο Άγγελος άρχισε να διεκδικεί την περιουσία του, ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

O Aστέρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Άγγελο

Ειδικά η Καλλιόπη δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι ο Άγγελος τούς πήρε το 60% της περιουσίας τους. Μια περιουσία που, όπως λέει παντού, ήταν δική τους και με αυτή την περιουσία τον μεγάλωσε και τον σπούδασε.

Για την Καλλιόπη ο Άγγελος πια είναι το κόκκινο πανί, ο αχάριστος ανιψιός, αυτός που ταυτίστηκε και πήρε το όνομα των εχθρών της οικογένειά της. Ο Άγγελος είναι αυτός που ρεζίλεψε και συνεχίζει να ρεζιλεύει παντού τη δική της οικογένεια και τους γιους της, που τους πήρε το βιός μέσα από τα χέρια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Άναυδη Η Μαρίνα – Η Αργυρώ Εγκαταλείπει Το Σπίτι Της Οριστικά

Όλα αυτά, όπως θα δούμε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και εντείνονται με τον χρόνο, δημιουργώντας ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους. Τώρα πια ο Άγγελος είναι ο Βρουλάκης, το πρόσωπο του εχθρού.

Κι ενώ υποβόσκουν όλα αυτά, έρχεται και η αθώωση του Αστέρη να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Άγγελος, όπως και η Αργυρώ, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρης είναι ελεύθερος, ενώ ο δικός του αδελφός είναι στο χώμα και εκεί θα μείνει για πάντα.

Τον Άγγελο δεν τον ενδιαφέρει αν έφταιγε ή δεν έφταιγε ο Αστέρης. Αν έγινε κατά λάθος ή όχι. Αυτό που τον καίει είναι που δεν αισθάνεται ότι έχει πάρει δικαίωση για τον αδελφό του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *