Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 23, 24, 25

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 23, 24, 25

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 23, 24, 25: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 13/11/2023 έως τις 15/11/2023.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 23, 24, 25

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 23 στις 13/11/2023
Επεισόδιο 23
Δευτέρα

Η Θεοφανώ αδυνατεί να συγχωρέσει τον εαυτό της. Η συνειδητοποιήση ότι το δηλητήριο που προοριζόταν για εκείνη έφτασε τελικά από λάθος στα χείλη του αγαπημένου της Μάρκου τη χτυπά αλύπητα. Δεν μπορεί μάλιστα να καταλάβει τι την εμπόδισε να επέμβει εγκαίρως, από τη στιγμή κιόλας που είχε δει το θανάσιμο κίνδυνο να πλησιάζει, σε ένα από τα οράματα της τα οποία σιγά σιγά έχει αρχίσει να αποδέχεται και να εμπιστεύεται.

Να όμως που αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν έδωσε την προσοχή που έπρεπε και έτσι τώρα η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μία κλωστή… Ο απόγονος των Λασκαραίων χαροπαλεύει και οι τύψεις της Θεοφανώς μαζί με την αγωνία της κυριεύουν κάθε λεπτό που περνά.

Λόγω της θέσης της όμως αφού είναι μία ασήμαντη υπηρέτρια στα μάτια όλων στον πύργο δεν επιτρέπεται να δείξει όλη της την τρυφερότητα στον Μάρκο… Άλλωστε εκείνος είναι άρχοντας και παντρεμένος με την πριγκίπισσα τον Γερακάρηδων, την Μεταξία. Ποτέ δεν ασπάστηκε τον τρόπο ζωής των Γερακάρηδων ο νεαρός Πετρούνης και το μόνο που θέλει είναι να απομακρυνθεί από την οικογένεια του ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσει το μοναχικό βίο.

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του

 

Βέβαια όταν είχε εξομολογηθεί αυτή του την επιθυμία στους δικούς του κυρίως στον θηριώδη πατέρα του τον αιμοσταγή Σπήλιο, εκείνος είχε αντιδράσει πολύ βίαια, λέγοντας τον δειλό και πιέζοντας τον αφόρητα να ακολουθήσει την πειρατική παράδοση της οικογένειας. Τώρα ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής και του άντρα της για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι τους.

Στο μεταξύ ο Εμρέ μετά την αποτυχία της δολοφονίας τον Γεράκηδων, προειδοποιεί τους καπεταναίους πως οι Τούρκοι σκοπεύουν να επιτεθούν στη Μάνη ενώ ο μυστηριώδης ρασοφόρος παίρνει μία αναπάντεχη απόφαση: να ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του! Αυτό όμως θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες και θα φέρει ακόμα μία μεγάλη συμφορά!

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 24 στις 14/11/2023
Επεισόδιο 24
Τρίτη

Και ενώ η Θεοφανώ έχει ακόμα το νου της στην κατάσταση της υγείας του Μάρκου γεμάτη ενοχές αρχίζει παράλληλα να αναρωτιέται ποιος είναι ο εχθρός που προσπαθεί να την σκοτώσει με το δηλητήριο που τελικά ήπιε ο αγαπημένος της. Η σκέψης της αλλά και οι κατηγορίες της Ρηνιώς την οδηγούν πρώτα στην Μεταξία, που έτσι κι αλλιώς από την πρώτη στιγμή της έκανε τη ζωή μαρτύριο. Η πριγκίπισσα τον Γερακάρηδων άλλωστε ως γνήσια απόγονος της ηπειρωτικής γενιάς της, είναι απόλυτα ικανή για κάτι τέτοιο.

Το έχει επιχειρήσει άλλη μια φορά θέλησε να σκοτώσει τη Θεοφανώ με μαχαίρι μέσα στη φυλακή όπου την είχαν κλείσει. Όμως είναι αυτή η αλήθεια; Η μήπως οι πραγματικές φόνισσες του βρέφους, η Δαμιανή και η Πολυξένη θέλουν να την βγάλουν από τη μέση, γιατί φοβούνται τις δυνάμεις της και την επιρροή της;

Προσπαθώντας να λύσει τον γρίφο και να ανακαλύψει την αλήθεια, η Θεοφανώ ανακαλύπτει πρώτα κάτι άλλο πως είναι έγκυος! Και πέφτει από τα σύννεφα… Τι θα κάνει τώρα που θα φέρει στα σπλάχνα της το παιδί του μυστικού της έρωτα με το Μάρκο; Όταν πληροφορούνται πως οι Τούρκοι πρόκειται να εισβάλουν στη Μάνη για αντίποινα, οι Γερακάρηδες εγκαταλείπουν τον Πύργο τους αναζητώντας κρυψώνα και καταφύγιο από την οργή τους.

Έτσι ο Μιχαήλ καταφέρνει να φέρει εις πέρας το σχέδιο πίεσης και εκδίκησης εναντίον των Γερακάρηδων που τώρα νιώθουν να χάνουν ένα μέρος της δύναμης τους. Στο μεταξύ ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανώλη και τον ρασοφόρο στον Πύργο ενός αιμοσταγούς άρχοντα για να τους τιμωρήσει εκείνος. Και πράγματι ο ρασοφόρος πέφτει νεκρός πριν προλάβει ο Κανέλλος να μάθει την τραγική αλήθεια…

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 20, 21, 22

 

Αυτή όμως έρχεται και τον βρίσκει συντρίβοντας τον πίσω από το προσωπείο του ρασοφόρου στην πραγματικότητα κρυβόταν ο χαμένος από χρόνια αγαπημένος του αδερφός ο Τζανέτος! Άραγε ο Μιχαήλ ήξερε την αλήθεια; Και πόσα μυστικά ο Κανέλλος αγνοεί και μπορεί να κρύβει ο αρχηγός των Λασκαρέων;

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 25 στις 15/11/2023
Επεισόδιο 25
Τετάρτη

Όταν ο Κανέλλος ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο, βουλιάζει στην θλίψη και την οργή. Οι αμφιβολίες τον πνίγουν και ξεσπά όλη του την μανία πάνω στον Μιχαήλ, μια και αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του δεν είναι τελικά τόσο αθώος και δίκαιος όσο πασχίζει να δείχνει…

Στο μεταξύ οι Γερακάρηδες εξακολουθούν να κρύβονται ενώ ο Πετρούνης επιστρέφει στον Πύργο μαζί με κάποια που θα που θα ταράξει κι άλλο τα νερά, αυτή δεν θα είναι άλλη από τη γιαγιά του την Κυπριανή, μια δυνατή και αγέχωρη γυναίκα που έχει όμως επίσης στα δικά της σχέδια.

Η Θεοφανώ προσπαθώντας να διαχειριστεί το αναπάντεχο γεγονός της εγκυμοσύνης της και για να μην προκαλέσει πάνω της υποψίες, αδιάκριτα βλέμματα και κουτσομπολιά, έχει βρει με τον φίλο της τον Φρίξο μια λύση που φαντάζει ως η μοναδική διέξοδος, ανακοινώνουν ότι πρόκειται να παντρευτούν, ώστε το παιδί που θα γεννηθεί να μην κινδυνέψει!

Η αναγγελία του γάμου πέφτει σαν κεραυνός στον Πύργο των Λασκαραίων, ξαφνιάζοντας τους πάντες και κυρίως τον Μάρκο, που αρχικά θα απογοητευτεί, αλλά δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *