Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος του Ορέστη γκρεμίζεται όταν μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος του Ορέστη γκρεμίζεται όταν μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Δημοσθένη

Στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις στη ζωή του Ορέστη, ο οποίος χωρίς να το ξέρει οδηγείται στα ίχνη του μαφιόζου Δημοσθένη.Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος του Ορέστη γκρεμίζεται όταν μαθαίνει την αληθινή ταυτότητα του Δημοσθένη

 

Ο Ορέστης πριν από καιρό είδε την ζωή του να διαλύεται καθώς αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά του ως μυστικός αστυνομικός, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Όταν κατάφερε να νικήσει το θάνατο κάνοντας μεταμόσχευση και παίρνοντας την καρδιά του Κίμωνα μετακόμισε στη Μάνη για μία νέα αρχή. Η ιστορία του συνεχίζει να ξεδιπλώνεται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς στο MEGA Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Θανάσης ύποπτος για το φόνο του Αριστείδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV προσεχώς αναλαμβάνει ξανά δράση ως αστυνομικός χωρίς να αποκαλύπτει την ιδιότητα του σε κανέναν. Όπως θα δούμε ο Δημοσθένης ξεκινά την διακίνηση ναρκωτικών στη Μάνη ύστερα από ένα διάστημα αποχής.

Αυτή τη φορά μάλιστα καταφέρνει να έχει νέα μέσα από την αστυνομία καθώς στρατολογεί τον Βαγιάκο, ως νέο τσιράκι του. Έτσι, όταν μία πληροφορία για διακίνηση ουσιών φτάνει στο γραφείο του Κουράκου ο Βαγιάκος, ενημερώνει εγκαίρως τον Καπερνάρο και τελικά αποδεικνύεται ψευδής.

Ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών μέσα στην Αρεόπολη. Το περιστατικό τον κινητοποιεί και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο Θανασάκης – Θρήνος στο Διαφάνι

Μάλιστα έχοντας πληγωθεί από το βρώμικο ερωτικό παιχνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του ο Γιώργης και η Δήμητρα δε λέει τίποτα στην αστυνομία.

Ξεκινά μόνος του μία βαθιά άλλη διακριτική έρευνα καθώς κανείς δε γνωρίζει την πραγματική του ιδιότητα πέρα από τον αστυνόμο. Έτσι, δεν θα τον υποψιαστεί ούτε ο Δημοσθένης που κρύβεται πίσω από όλα.

Φυσικά από που δεν μπορεί μέχρι στιγμής να φανταστεί ο Ορέστης είναι ότι οδηγείται με σταθερά βήματα στα ίχνη του Δημοσθένη με τον οποίο ταυτόχρονα έρχεται όλο και πιο κοντά. Όταν καταλαβαίνει ότι ο Καπερνάρος είναι ο εγκέφαλος ο κόσμος του θα γκρεμιστεί ξανά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *