Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του

 

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του

 

Ανατρεπτική θα είναι η συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», καθώς η Θεοφανώ μένει έγκυος και ο Μάρκος μην αντέχοντας στη σκέψη ότι μπορεί κάποιος άλλος να μεγαλώσει το παιδί του, κάνει τη Θεοφανώ συγκρία του.

Πρώτη θέση στην καρδιά του αλλά σε… δεύτερη μοίρα

Η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς φέρνει τα πάνω κάτω στον πύργο των Λασκαραίων, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Το επικό και αιματηρό τέλος του Βρώτσου

Η Θεοφανώ όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», γνωρίζοντας ότι αν μάθει κάποιος πιο είναι ο πατέρας, το τίμημα που θα πληρώσουν τόσο εκείνη όσο και Μάρκος είναι πολύ μεγάλο, εμπιστεύεται την είδηση μόνο στον καλό της φίλο τον Φρίξο.

Έτσι για να την βοηθήσει αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη και ανακοινώνει μάλιστα ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη Θεοφανώ που είναι έγκυος στο παιδί του.

Η ανακοίνωσή του αφήνει άφωνους όλους στον πύργο, ενώ ο Μάρκος δεν αντέχει στη σκέψη ότι κάποιος άλλος θα μεγαλώσει το παιδί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Έχει δυο γυναίκες βάσει θεσμού – Ποια θέλει;

Έτσι μην αντέχοντας να σηκώνει το βάρος που του φόρτωσε ο πατέρας του, για πρώτη φορά στη ζωή του κάνει τη δική του επανάσταση και ενημερώνει όλους ότι η Θεοφανώ θα γίνει συγκρία του, κάτι που τους αφήνει όλους έκπληκτους.

Έτσι η Θεοφανώ θα βρεθεί στην ίδια θέση με τη μητέρα του που ζει στη σκιά της Δαμιανής. Δηλαδή αν και αυτή είναι η γυναίκα που αγαπά περισσότερο θα είναι σε δεύτερη μοίρα καθώς θα γίνει η δεύτερη μη νόμιμη σύζυγός του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *