Το Ναυάγιο: Βασίλης και Στέλλα- Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται

 

Το Ναυάγιο: Βασίλης και Στέλλα- Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται

Τη στιγμή που όλα δείχνουν να έχουν καταστραφεί και οι ελπίδες έχουν χαθεί για πάντα η εγκυμονούσα Στέλλα και ο Βασίλης θα έρθουν κοντά.Το Ναυάγιο: Βασίλης και Στέλλα- Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται

 

Ο έρωτας μεταξύ τους όμως δεν θα προκύψει εύκολα. Η Στέλλα βρισκόταν στην καλύτερη στιγμή της ζωής της.

Όταν ο Κυριάκος ο άντρας της πνίγηκε στο ναυάγιο είχε μάθει μόλις ότι είναι έγκυος ενώ οι προτάσεις για το θέατρο και την τηλεόραση έπεφταν βροχή. Ξαφνικά όμως ο χρόνος πάγωσε. Σύμφωνα με το TV24, ο Βασίλης από την πλευρά δεν βίωνε την απόλυτη οικογενειακή επιτυχία όμως έχει αποφασίσει να κάνει μία προσπάθεια με τη γυναίκα του, Ασημίνα.

Η τραγωδία όμως ήρθε για να σκεπάσει τα όνειρα που έκανε μαζί της. Στέλλα και Βασίλης λοιπόν βρέθηκαν μόνοι χωρίς μία ελπίδα για να πιαστούν. Όμως η μοίρα θα τους φέρει κοντά αποδεικνύοντας πως ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια υπάρχει ένα φως για να πιαστούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Πιο συγκεκριμένα όλα θα ξεκινήσουν όταν η Στέλλα βρεθεί στον τάφο του άντρα της. Μία συνήθεια που δεν θα αμελεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μία ιδιαίτερη φιγούρα όμως θα την οδηγήσει στον τάφο της Ασημίνας και αυτή θα είναι του Βασίλη, που θα μιλάει στη γυναίκα του και θα της ζητάει συγνώμη που δεν την έσωσε τη μοιραία στιγμή.

Η Στέλλα θα σωπάσει μπροστά στον πόνο του και θα τον αφήσει μόνο χωρίς φυσικά να μπορεί να υποψιαστεί ότι η ζωή της θα ενωθεί μαζί του. Ανάμεσα στα άτομα που μίλησε ο Βασίλης τη στιγμή που το πλοίο βούλιαζε ήταν ο Κυριάκος.

Μάλιστα, εκείνος του έδινε κουράγιο για να συνεχίσει να ψάχνει σωσίβιο. Ο άτυχος άντρας θα του έρθει στο μυαλό όταν ακούσει τη Στέλλα να μιλά για το χαμένο άντρα της στην τηλεόραση και τότε θα θεωρήσει πως πρέπει να την βρει και να της μιλήσει.

Διαβάστε Επίσης  ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Χάσατε τα πρώτα επεισόδια; Ο ΑΝΤ1 τα προβάλει ξανά σε επανάληψη

Η Στέλλα που δεν θα περιμένει την επίσκεψη του θα κλονιστεί όταν τον δει μπροστά της και μετά την σύντομη κουβέντα τους θα του ζητήσει το λόγο που δεν βοήθησε να σωθεί. Ο Βασίλης θα απολογηθεί αλλά θα φύγει κακήν κακώς από το σπίτι αφού εκείνη θα εκνευριστεί από την παρουσία του.

Αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται. Λόγω επαγγέλματος οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά και όταν η Στέλλα καταλάβει πως δε φταίει εκείνος για το χαμό του άντρα της, θα αρχίσει να τον βλέπει φιλικά.

Οι συναντήσεις τους θα πυκνώνουν και μοιραία ο ένας θα γίνει απαραίτητος στη ζωή του άλλου. Ο κοινός πόνος θα τους φέρει πολύ κοντά και θα προκύψει ένας έρωτας με γερά θεμέλια που θα βάλει τις ζωές τους σε νέες βάσεις.

Η γέννηση του παιδιού θα τους δέσει ακόμα περισσότερο και οι τρεις τους θα ενωθούν με τρόπο καταλυτικό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *