Έρωτας Φυγάς: Ένας άντρας παρακολουθεί τη Μαργέτα και την Άννα

 

Έρωτας Φυγάς: Ένας άντρας παρακολουθεί τη Μαργέτα και την Άννα

Την ώρα που όλοι στο Κιάρι προσπαθούν να επιστρέψουν στους ρυθμούς τους και να συμβιβαστούν με το γεγονός πως η Μαργέτα δεν θα επιστρέψει ξανά, εκείνη συνεχίζει να κρύβεται στην Κηφισιά μαζί με την Άννα.Έρωτας Φυγάς: Ένας άντρας παρακολουθεί τη Μαργέτα και την Άννα

 

Ο Στέφανος αναζητά τα ίχνη της και εξαφανίζεται ενώ η είδηση ότι η Ευγενία είναι ξανά έγκυος σκάει σαν βόμβα και διαλύει τον Μάρκο.

Μέσα στο σπίτι της Ουρανίας που φλέγεται, η ίδια και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να βρουν μία έξοδο διαφυγής. Οι καπνοί τις πνίγουν και όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV όμως, η μοίρα τις θέλει ζωντανές και έτσι τελικά γλιτώνουν από βέβαιο θάνατο.

Βγαίνουν ζωντανές από τις στάχτες, την ίδια στιγμή που η Μαργέτα συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι στην Κηφισιά, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει μυστικές όλες τις λεπτομέρειες, γύρω από την διάσωση της.
Οι έρευνες για τον υποτιθέμενο θάνατο της συνεχίζεται όμως πλέον οι υποψίες των χωροφυλάκων σχετικά με τα αίτια δολοφονίας, στρέφονται προς την άλλη κατεύθυνση. Παρά την πρόσφατη ανακωχή τους ο Ιάσωνας και ο Μάρκος δεν μπορούν να μείνουν μονιασμένοι για πολύ.

Μία αφορμή είναι αρκετή για να αρχίσουν να κοντράρονται ξανά κι αυτή τη φορά με απρόβλεπτες συνέπειες. Ενώ η Αλεξάνδρα παλεύει να εξοικειωθεί με το γεγονός ότι η Μαργέτα δεν βρίσκεται πια στο Κιάρι, η Νότα ξεπερνά τα όρια της λογικής και προβαίνει σε μία αδιανόητη κίνηση που θα προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις.

Η εξαφάνιση του εγγράφου που αποδεικνύει ότι η Αλεξάνδρα έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας ταράζει τον Ιάσωνα, ο οποίος ξεκινά αγώνα δρόμου για να το βρει πριν να είναι αργά. Όμως ένα νέο πλήγμα κατά της οικογένεια του, τον αφήνει μετέωρο.Έρωτας Φυγάς: Ένας άντρας παρακολουθεί τη Μαργέτα και την Άννα

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38 ,39 ,40

Η Ευγενία εισβάλει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι των Δεμερτζήδων και ρίχνει μία βόμβα που θα κλονίσει τις σχέσεις και θα σπείρει νέες αμφιβολίες γύρω από το πρόσωπο της Αλεξάνδρας. Για να προστατέψει την γυναίκα που αγαπάει ο Μάρκος αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους που του βάζει η γυναίκα του.

Σε άλλη περίπτωση ξέρει ότι αυτή και η θεία της θα καταθέσουν μήνυση εναντίον της Αλεξάνδρας για την δήθεν επίθεση που έκανε στην Νότα, όμως η Αλεξάνδρα μαθαίνει για τον εκβιασμό τους και γίνεται έξαλλη.

Παρόλα αυτά και πριν προλάβει να αντιδράσει μία νέα αποκάλυψη έρχεται να τη σοκάρει και να γκρεμίσει όσα πίστευε για τον Μάρκο και για τα αισθήματα του απέναντι της. Η Ευγενία ενδέχεται να είναι ξανά έγκυος.

Βαθιά προδομένη δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί από κοντά του, όμως η αλλαγή στη συμπεριφορά της είναι τόσο απότομη που εκείνος ξαφνιάζεται και αδυνατεί να κατανοήσει τους λόγους. Κάνει ό,τι μπορεί για να την πλησιάσει και να της μιλήσει όμως εκείνη μένει πεισματικά μακριά του.

Παράλληλα, η Ευγενία που εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό της Νότας, συνεχίζει τον ψυχολογικό πόλεμο και στους δύο προκειμένου να τους κρατήσει χωριά και τα καταφέρνει. Στην προσπάθειά του να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στη Μαργέτα, ο Στέφανος καταλήγει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πλακώνει στο ξύλο την Ευτυχία

Η Μαργέτα και η Άννα εντοπίζουν έναν άντρα που ίσως τις παρακολουθεί και τρομοκρατούνται ενώ ο Κοντογιάννης που δεν θεωρείται ύποπτος για την φόνο του παπά, συνεχίζει ακάθεκτος τα δολοφονικά του σχέδια, με στόχο αυτή τη φορά να βγάλει από τη μέση όσους τον πόνεσαν.

Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν άρεσε καθόλου στην Γεωργία η οποία την αντιπαθεί πολύ και δεν διστάζει να το δείξει. Η Ουρανία έχει έρθει με σκοπό να πείσει την Αλεξάνδρα να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Ιάσωνα όμως η Αλεξάνδρα δεν είναι έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο.

Για την ώρα παίρνει τη θέση της πεθεράς της στο Κιάρι, όσο εκείνη συνεχίζει να κρύβεται στην Αθήνα μαζί με την Άννα. Ωστόσο ο εύθραυστος κόσμος της Μαργέτας διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Τώρα που είναι μακριά του αγωνιά ακόμη περισσότερο για την τύχη του και περιμένει πως και πως να ακούσει ένα καλό νέο. Δυστυχώς όμως αυτό δε γίνεται ποτέ.

Την ίδια στιγμή η Νότα μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο μπροστά στους δημοσιογράφους, αν και η συμφωνία που έκανε την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές δηλώσεις της σχετικά με τον ένοχο.

Τέλος, κι ενώ η Γεωργία καταφέρνει να κρατά την εγκυμοσύνη της κρυφή, η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται σοκάροντας τον Μάρκο ο όποιος αμφισβητεί ανοιχτά ότι είναι ο πατέρας. Μάλιστα υποψιάζεται πως ο εραστής της γυναίκας του είναι ο Φάνης και αυτό φέρνει τους δύο άντρες αντιμέτωπους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *