Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 15, 16

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 15, 16. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 15, 16
Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 15 στις 08/11/2023
Επεισόδιο 15
Τετάρτη
Εξομολογήσεις όμως θα κάνει και ο Στράτος, του οποίου η μεταστροφή στη στάση του ως προς την Αλεξάνδρα, δεν βρίσκει σύμφωνη την Κυριακούλα που κρατά τις αποστάσεις της.

Εκείνος όμως, είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τα δυο παιδιά του.

 

 

Την ίδια ώρα, ο Κωστής ξεκόβει στην Κατερίνη και στην Φιλιώ κάθε πιθανότητα να προχωρήσει σ’ ένα προξενιό της κόρης του με τον Γρηγόρη και εκείνες μηχανεύονται ένα σχέδιο για να τον μεταπείσουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του…

Όμως καθώς οι μέρες για το μνημόσυνο του Σκούταρη πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα και ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μια μαρτυρία από την Ιουλία, για τη νύχτα του φόνου…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 16 στις 09/11/2023
Επεισόδιο 16
Πέμπτη
Η ομολογία της Ιουλίας μπορεί να «κάψει» μια για πάντα τον Στράτο, καταδικάζοντάς τον για τον φόνο του πατέρα της και γι’ αυτό, Στασινόπουλος και Στάσα, κάνουν τα πάντα για να την πείσουν να δώσει άμεσα επίσημη κατάθεση.

Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως, θα στρέψει εκεί την προσοχή του Στασινόπουλου και θα δώσει την ευκαιρία στην Ιουλία να ξεγλιστρήσει, προκαλώντας την αντίδραση της μάνας της, που την κατηγορεί ότι δεν την νοιάζει αν θα τιμωρηθεί ο φονιάς του πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στο φως η δολοφονία του Στεφανή – Το όπλο «μιλάει»

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος, μετανιωμένος για το βίαιο ξέσπασμά του, ζητά συγγνώμη απ’ τον πατέρα του και του εξομολογείται τις σκέψεις που κάνει για την Ιουλία.

Ο Γιωργίκης κατακλύζεται από τύψεις, συγκρούεται με την Χάδω για το παρελθόν, όταν η απρόσμενη είδηση γι’ αυτό που συνέβη στην οικογένεια του Στασινόπουλου τον σπρώχνει να σπεύσει στο πλάι του κουμπάρου του και νονού του γιού του. Την ίδια ώρα, Στάσα και Ιουλία, πάνε στον Τύρναβο να προετοιμάσουν τα σαράντα του Νικόλα, όταν στο νεκροταφείο την Στάσα περιμένει μιαν απρόσμενη έκπληξη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *