Η Μάγισσα: Η Δαμιανή την έχει στημένη στη Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή την έχει στημένη στη ΘεοφανώΗ Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποια ακριβώς είναι η δύναμη που κρύβει μέσα της στη σειρά Η Μάγισσα… Η ίδια ξέρει ότι «δεν έχει το κακό», όπως υποστηρίζει η Σιμώνη, δεν είναι όμως και απόλυτα βέβαιη γι’ αυτό.

Το μόνο που ξέρει σίγουρα, σύμφωνα με το Τηλέραμα, είναι ότι δεν θα καταπνίξει αυτή τη φορά τις δυνάμεις που έχει μέσα της… Δεν θα στραφεί στις προσευχές, όπως τη συμβούλευε όλα αυτά τα χρόνια η Αγάθη.

Θα προσπαθήσει να μάθει όσο πιο πολλά μπορεί και να αξιοποιήσει τις δυνάμεις της για το καλό! Έτσι, στα επόμενα επεισόδια θα τη δούμε να ζητά από τη Σιμώνη να τη συνοδεύσει στη σπηλιά όπου τη βρήκαν μωρό η Αγάθη με τον αδελφό της και την πήραν στο μοναστήρι για να τη μεγαλώσουν.

Έχει ξαναπάει στη σπηλιά με τον Φρίξο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Πιστεύει λοιπόν ότι τώρα, με τη βοήθεια της Σιμώνης, που είναι μάντισσα, θα πετύχει περισσότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Πώς μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου;»

Τουλάχιστον θα ελέγξει το χάρισμά της ή έστω θα απαλλαγεί από αυτό μια για πάντα… Μόνο που, όταν φτάνουν εκεί, τίποτα δεν γίνεται όπως το υπολόγιζαν! Η Θεοφανώ θα έχει μια… παράξενη επαφή με τη μητέρα της! Η εμπειρία είναι καθηλωτική, μαγική!

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή την έχει στημένη στη Θεοφανώ
Στο κορμί της Θεοφανώς μπαίνει το πνεύμα της μητέρας της. Η Σιμώνη τρομάζει με όσα βλέπει να γίνονται στη σπηλιά και δεν μπορεί να συνέλθει… Νιώθει πως είχε δίκιο για τον τρόμο που είχε αισθανθεί όταν πρωτοαντίκρισε τη Θεοφανώ…

Επιστρέφει σε κακά χάλια στον πύργο των Λασκαραίων και το μόνο που θέλει είναι να φύγει το συντομότερο δυνατόν από εκεί, πριν ξεσπάσει το κακό και βρεθεί και η ίδια στη δίνη, του κυκλώνα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λεωνίδας φτάνει στα άκρα: «Θέλω τα λεφτά»

Πριν όμως μαζέψει τα πράγματά της για να συνεχίσει το ταξίδι της, αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της Θεοφανώς σε δύο πρόσωπα: στη Δαμιανή και στην Πολυξένη! Και εκείνες δεν σκοπεύουν να κρατήσουν τη Θεοφανώ ανάμεσά τους…

Ξέρουν ότι ο Μιχαήλ την έχει υπό την προστασία του και τώρα καταλαβαίνουν τον λόγο. Η Θεοφανώ με τις ιδιαίτερες ικανότητές της βρήκε το μωρό στο ποτάμι και έσωσε τον Μιχαήλ από την απόπειρα δολοφονίας του!

Συνειδητοποιούν ότι ο αρχηγός των Λασκαραίων γνωρίζει εδώ και καιρό τις μαγικές ικανότητες της Θεοφανώς, γι αυτό και την κράτησε κοντά του. Δεν θέλουν όμως να του αφήσουν ένα τέτοιο «όπλο», γιατί αντιλαμβάνονται ότι μόνο η Θεοφανώ με τις μαγικές της ικανότητες θα μπορέσει να τις ξεσκεπάσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *