Η Γη της Ελιάς: Η δεξίωση του Ισίδωρου καταλήγει σε τραγωδία

 

 

Η Γη της Ελιάς: Η δεξίωση του Ισίδωρου καταλήγει σε τραγωδία

Το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA, η γη της ελιάς πρόκειται να αφήσει το τηλεοπτικό κοινό με κομμένη την ανάσα.Η Γη της Ελιάς: Η δεξίωση του Ισίδωρου καταλήγει σε τραγωδία

Η σειρά ολοκληρώνεται με το Δημοσθένη να σκορπά το θάνατο στην έπαυλη του Ισίδωρου ενώ η Βασιλική και η Χάιδω κοντεύουν να καούν ζωντανές από εμπρησμό στο σπίτι τους.

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος είναι ένας άντρας με σκληρό πρόσωπο και ακραίες αντιλήψεις. Δεν υπολογίζει τον πόνο που προκαλεί στους άλλους, δε λυγίζει μπροστά στις συμφορές που φέρνουν οι αποφάσεις του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάζει χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, αυτή την αδίστακτη πλευρά του που κρατάει κρυφή από την οικογένειά του και το περιβάλλον του πρόκειται να δουν για άλλη μία φορά οι τηλεθεατές στο μεγάλο φινάλε της δραματική σειράς που θα προβληθεί την Πέμπτη 6, Ιουλίου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ συντετριμμένη αναζητά παρηγοριά

Στα τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια ο Δημοσθένης αφού πρώτα λύνει τα προσωπικά του προβλήματα και επιστρέφει στο σπίτι του δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του με την Ασπασία ετοιμάζει ένα νέο μεγάλο χτύπημα στη Μάνη.

Ο στόχος του είναι μία χρηματαποστολή την οποία σκοπεύει να ληστέψει. Ο ίδιος ως “εγκέφαλος” συντονίσει το σχέδιο και οργανώνει την κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να εκτελεστεί άρτια από τους άντρες του. Όλα γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και κανείς δεν τον υποψιάζεται για το παραμικρό.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης φαίνεται να είναι πλήρως αφοσιωμένος στην οικογένεια του φροντίζοντας την Ασπασία που αναρρώνει μετά το χειρουργείο που έκανε. Η μέρα της ληστείας φτάνει και εξελίσσεται παράλληλα με μια μεγάλη δεξίωση που οργανώνει ο Ισίδωρος Βρεττάκος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Περίληψη επόμενα επεισόδια 1-4

Ο δήμαρχος της Αρεόπολης προσκαλεί τους φίλους της οικογένειας να γιορτάσουν και όλοι περνούν υπέροχες στιγμές πίνοντας και διασκεδάζοντας. Ωστόσο η ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι των Βρεττάκων διαλύεται εξαιτίας των αδίστακτων ανδρών του Δημοσθένη.

Ο εφιάλτης ξεκινά όταν μια εμπλοκή οδηγεί τους ληστές στην έπαυλη του Ισίδωρου. Η γιορτή μετατρέπεται ξαφνικά σε αιματηρή ομηρία. Τα μέλη της οικογένειας και οι προσκεκλημένοι κοιτάζουν με τρόμο τους κουκουλοφόρους να τους σημαδεύουν.

Λίγα λεπτά αργότερα οι σφαίρες αρχίσουν να πέφτουν βροχή και κανείς δεν ξέρει ποιος θα βγει ζωντανός με το Δημοσθένη να σκορπάει για άλλη μια φορά το θάνατο. Με αυτή την θεαματική σκηνή ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος δραματική σειράς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *