Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα πάρει κάποιο μάθημα στη ζωή της

 

Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα πάρει κάποιο μάθημα στη ζωή της

Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα πάρει κάποιο μάθημα στη ζωή της

 

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά όπου πρωταγωνιστεί στην σειρά του ALPHA Σασμός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα και μίλησε για την Στέλλα και για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για όλες τις εξελίξεις του ρόλου της Στέλλας, αλλά και για τα ευτράπελα στα γυρίσματα του Σασμού.

Αρχικά η ηθοποιός σχολίασε το επεισόδιο με τον θάνατο του Νικηφόρου, λέγοντας ότι έκλαψε πολύς κόσμος χθες και η Στέλλα την οποία υποδύεται η ηθοποιός είναι σοκαρισμένη από τον φόνο και θέλει να κλείσει τον Λάζαρο φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  «Ο Παράδεισος των κυριών» Τα εγκαίνια καταλήγουν σε τραγωδία

Για την σκηνή του φόνου του Νικηφόρου η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε ότι μπορεί να ήταν πολύ σοβαρή, αλλά όταν μαζεύονται όλοι οι ηθοποιοί στα γυρίσματα, τους πιάνει νευρικό γέλιο. ”

Τραυματίζεται υποτίθεται και ο Στέλιος Μάινας και παίρνω τηλέφωνο το ασθενοφόρο να πω “χτυπήθηκε ένας άνθρωπος” και έχω τον Μάινα απέναντι να μου κάνει νοήματα για δύο!

Δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε με τον Στέλιο Μάινα, είναι ωραίο να υπάρχει μια ελαφρότητα στα βαριά γυρίσματα.”

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Β΄ κύκλος : 7 , 8

Για τον δικό της ρόλο και την εξέλιξή του, η ηθοποιός δήλωσε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας, θα έρθει ένας νέος άνθρωπος και θα ξεκινήσει κάτι που ελπίζει να ευτυχήσει. Τέλος, ανέφερε ότι κι εκείνη με την σειρά της θα πάρει κάποιο μάθημα στη ζωή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *