Σασμός Spoiler: Βασιλική και Καλλιόπη σκάβουν το λάκκο τους…

Εξελίξεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό μας περιμένουν στην επόμενη σεζόν της σειράς Σασμός, καθώς όλα βγαίνουν σιγά σιγά στη φόρα, και άθελά τους σύμφωνα με spoiler η Βασιλική και η Καλλιόπη θα μαρτυρήσουν κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένειά τους.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη φέρνουν τα πάνω κάτω
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού περιοδικού TV24, το spoiler στην σειρά Σασμός, είναι ότι ο Νικηφόρος θα μάθει τα πάντα την ώρα που η Βασιλική και η Καλλιόπη συζητούν αμέριμνες.

Συγκεκριμένα η Καλλιόπη λέει στη νύφη της, πως θα πρέπει από αυτό τον έρωτα, πρέπει να γεννηθεί ένα παιδί με το Μαθιό. «Δεν είμαι σίγουρη πια» της απαντά η Βασιλική και συνεχίζει…

«Γιατί είπες του Μαθιού για την απόπειρα που είχα κάνει τότε; Το ξέρεις ότι μπορεί να είναι η αιτία που σκότωσε το Στεφανή;» την ρωτά ευθέως, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι στο διπλανό δωμάτιο ο Νικηφόρος συγκλονισμένος έχει ακούσει τα πάντα!

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η απίστευτη παγίδα της Πολυξένης στον Λευτέρη

«Η αίτία ήταν η αγάπη του για εσένα, αυτό πρέπει να καταλάβεις Βασιλική και να του το συγχωρήσεις επιτέλους. Να σφίξεις τα δόντια και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ο γιος μου πήρε μεγάλο κρίμα για εσένα. Φονιάς εγίνηκε για να σε σώσει και μαζί και το παιδί σου» της απαντά η Σταματάκενα με το Νικηφόρο θολωμένο να ορμά στο δωμάτιο.

«Τι έκανε λέει;» τις ρωτά και εκείνες μένουν άλαλες. Μάταια προσπαθούν να τον πείσουν ότι δεν κατάλαβε καλά. Φεύγει σαν σίφουνας και εκείνη τη στιγμή καλέι τον Μαθιό ρωτώντας τον που είναι. Ο Μαθιός είναι στο μαντρί και του το λέει, και τότε ξεκινά προς τα εκεί τρελαμένος με το αυτοκίνητο και γεμάτος οργή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλος ο Αστέρης: Γιατί φυγάδευσες τον Καραπάνο;»

 

«Εσύ είσαι ο φονιάς του πατέρα μου; Μίλα ρε!» ρωτά τον Μαθιό ο οποίος τα χάνει καθώς επαναλαμβάνει την ερώτηση με δάκρυα στα μάτια.

«Όλο το οικοδόμημα που είχα φτιάξει μέσα μου για εσένα κατέρρευσε και εγώ μαζί του. Ήσουν ο άνθρωπος που ήθελα να μοιάσω μεγαλώνοντας. Ο ήρωάς μου, και αποδείχθηκες ένας ψεύτης. Πως μπόρεσες τόσα χρόνια να ζεις μαζί μας; Να με κοιτάς στα μάτια και να μου το παίζεις αθώος ενώ έφαγες τον πατέρα μου για να του πάρεις τη θέση; Να μας στο διάολο και να πεθάνεις όπως πέθανες εμένα» του λέει γεμάτος μίσος.

Τότε ο Μαθιός του λέει με δάκρυα στα μάτια «Αν πιστεύεις ότι μου αξίζει κάν’το», και ο ήχος ενός πυροβολισμού ταράζει όλη την ησυχία του ουρανού. Τι θα συμβεί; Η συνέχεια το Σεπτέμβρη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *