Έτσι θα αποκτήσετε εύκολα ανάλαφρες, αέρινες και φυσικές μπούκλες

 

Έτσι θα αποκτήσετε εύκολα ανάλαφρες, αέρινες και φυσικές μπούκλες

Έτσι θα αποκτήσετε εύκολα ανάλαφρες, αέρινες και φυσικές μπούκλες

Όταν το ερώτημα είναι “πώς θα δημιουργήσω μόνη μου ανάλαφρες, φυσικές μπούκλες χωρίς φριζάρισμα”, η απάντηση είναι μία.

Ο εύκολος, δημιουργικός και διασκεδαστικός τρόπος για να φτιάξετε μόνες σας τις τέλειες, καλοσχηματισμένες μπούκλες χωρίς φριζάρισμα, δεν είναι άλλος από το απόλυτο multistyler Dyson Airwrap™ Complete HS05. Αποτελεί ένα καινοτομικό αξεσουάρ περιποίησης και styling που χαρίζει μπούκλες και κυματισμούς κομμωτηρίου στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την τρίχα απαλή, υγιή και λαμπερή.

Είτε είναι Δευτέρα και έχετε μπροστά σας μια απαιτητική μέρα στο γραφείο, είτε Παρασκευή και περιμένετε πώς και πώς τη βραδινή έξοδο, είτε τρέχετε, είτε περπατάτε, είτε χαλαρώνετε, οι μπούκλες σας θα είναι πάντοτε σε κίνηση και θα κλέβουν όλα τα βλέμματα. Και η χαρά σας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς αυτές οι μπούκλες θα έχουν γίνει από εσάς τις ίδιες, με σύμμαχο το Airwrap!Έτσι θα αποκτήσετε εύκολα ανάλαφρες, αέρινες και φυσικές μπούκλες

Διαβάστε Επίσης  Βότανα για δυνατά και λαμπερά μαλλιά!

Tο Dyson Airwrap™ Complete HS05 είναι μια πρωτοποριακή συσκευή styling ομορφιάς με έμφαση στο haircare. Aποτελεί προϊόν καινοτομίας και εντατικών ερευνών, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν ενυδατωμένα, υγιή και χωρίς φθορά. Ταυτόχρονα όμως σάς επιτρέπει να εξατομικεύετε το look σας, γρήγορα, ανάλογα με τη διάθεσή σας, το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Το Airwrap σαν «μαγικό ραβδί» μεταμορφώνει την εικόνα σας όσο συχνά θέλετε, χωρίς να βλάπτει την υγεία των μαλλιών. Ιδανικό για διαφορετικούς τύπους μαλλιών, προσφέρει γρήγορο και εύκολο styling. Παράλληλα όμως προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από ερεθισμούς και φθορές.

Η καινοτομία

Το Airwrap είναι η πιο πολύ-βραβευμένη συσκευή styling εμπνευσμένη από το φαινόμενο αέρα Coanda. Η τεχνολογία Coanda είναι ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που δημιουργεί μια περιστρεφόμενη δίνη αέρα γύρω από τους κυλίνδρους του εργαλείου. Έτσι εξασφαλίζει ομοιόμορφο και επαγγελματικό styling χωρίς φριζάρισμα, όπως ποτέ δεν είχατε φανταστεί.

Διαβάστε Επίσης  Λύσε τους κόμπους από τα μαλλιά σου με aloe vera

Χάρις στον ειδικό αισθητήρα του, ανιχνεύει τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές το δευτερόλεπτο για προστασία από την υπερβολική θερμότητα και αυτορρυθμίζεται ανάλογα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί μια θερμοκρασία φιλική προς τα μαλλιά και να αποτρέπει τη φθορά της τρίχας. Έτσι, εξασφαλίζει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και κατ΄ επέκταση και των μαλλιών, αποτρέποντας ξηροδερμίες και φλεγμονές.

Το απόλυτο multi-styler Airwrap έχει ισχύ 1300 W, τρεις ταχύτητες και τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας (28°C, 60°C, 90°C). Επίσης τα ειδικά εξαρτήματα που το συνοδεύουν είναι:

δύο κύλινδροι, 30mm για σφιχτές μπούκλες δύο κατευθύνσεων (δεξιόστροφες και αριστερόστροφες) και 40mm για χαλαρές μπούκλες επίσης δύο κατευθύνσεων
μία σκληρή βούρτσα
μία μαλακή βούρτσα για ίσια μαλλιά
και ένα εξάρτημα διπλής λειτουργίας για στέγνωμα πριν το styling

 

https://www.instyle.gr/

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *