Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία καταρρέει, η οικογένειά της διαλύεται

Ένα σοκαριστικό νέο θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα η ηρωίδα της σειράς. Η Ευτυχία θα έρθει αντιμέτωπη με μία αρκετά δύσκολη κατάσταση, στην γη της ελιάς. Η ίδια παλεύει να σταθεί στα πόδια της, να κοιτάξει τη δουλειά και το σπίτι της, απομακρύνοντας τον Αποστόλη από τη ζωή της. Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία καταρρέει, η οικογένειά της διαλύεται

Βέβαια, δεν είναι όλα τόσο απλά. Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να την προσεγγίσει ξανά, έχοντας διώξει οριστικά την Σοφία από τη ζωή του. Η νεαρή εργάτρια πληγώθηκε από τη στάση του κι εγκατέλειψε το ελαιοτριβείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Ευτυχία, ενώ θα μπορούσε να τον συγχωρέσει και να γυρίσει στο πλευρό του, επέλεξε να παραμείνει απόμακρη, στην γη της ελιάς. Μέσα της έχει σβήσει αυτό το πάθος που την κρατούσε πλάι στον Αποστόλη.

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον νεαρό να αφήσει πίσω του την Ευτυχία, συνεχίζοντας τη ζωή του. Έτσι, λοιπόν, ο Αποστόλης αποφασίζει να κλείσει οριστικά την πόρτα, αφήνοντας την αγαπημένη του να ζήσει τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Ένας γάμος σε καιρούς πολέμου – Λεπτομέρειες για το επεισόδιο 7

Μόνο που, ένα τεστ εγκυμοσύνης θα είναι αρκετό για να τα αλλάξει όλα. Η Ευτυχία συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος, πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί που τόσο πολύ ποθεί. Μόνο που… η οικογένεια που πάντα ήθελε να φτιάξει στο πλευρό του Αποστόλη, έχει διαλυθεί.

Ποια θα είναι η αντίδρασή της; Θα μιλήσει στον πρώην της, ή θα αντιμετωπίσει μόνη της αυτή την κατάσταση, μακριά από όλους; Θα μάθει ο Αποστόλης την πικρή αλήθεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *