Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», είπε ο πατέρας της που ζητά απαντήσεις

 

Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», είπε ο πατέρας της που ζητά απαντήσειςΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Τι δήλωσε ο πατέρας και ο αδερφός της άτυχης κοπέλας

Την ώρα που τις συνθήκες θανάτου της καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, ο πατέρας της είπε στο Mega ότι δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν και περιμένει επίσημες απαντήσεις. Μέχρι χθες όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγική είδηση τον έχει κάνει να χάσει όπως μας λέει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης Ειρήνης. «Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο πατέρας της Ειρήνης.

Διαβάστε Επίσης  Ταυτότητες: Συλλαλητήρια, θεωρίες συνομωσίας και οι «αρνητές» – «Ο πρόδρομος του αντίχριστου»

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης. «Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε.

Το χρονικό της υπόθεσης

H 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη με τις συνθήκες θανάτου της να καλύπτει για την ώρα ένα πέπλο μυστηρίου. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε Επίσης  Τέμπη - Επίσημη ενημέρωση: Στους 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι

Ο σύντροφος της 24χρονης δήλωσε: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα τη βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως, πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα δεν διαπίστωσαν ίχνη που παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Περιμένουν και εκείνοι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Την Παρασκευή θα δοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *