Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 35, 36, 37, 38, 39

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 35, 36, 37, 38, 39

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 35, 36, 37, 38, 39 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Κυριακή 05/11/23 έως την Πέμπτη ο9/11/23 στις 21:00.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 35, 36, 37, 38, 39

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 35 στις 05/11/2023
Επεισόδιο 35
Κυριακή

Η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή τη σχέση της με τον Αποστόλη κι εκείνη σκάει από τη ζήλια της, ενώ η Δήμητρα και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα και τους βλέπει ο Δημοσθένης. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος καταφέρνει τελικά να μάθει την αλήθεια από τη Χάιδω.

Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να δέχεται μπούλινγκ και δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο. Η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία της με τον Άρη και ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει, παρά τις αμφιβολίες του. Η Χάιδω παίρνει τηλέφωνο τον Λυκούργο προσπαθώντας να τα βρουν, η στάση του όμως παραμένει σκληρή.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 36 στις 06/11/2023
Επεισόδιο 36
Δευτέρα

Ο Στράτος με την απειλή όπλου βιάζει την Αριάδνη, Καταρρακωμένη ψυχολογικά και σωματικά, αποφασίζει να πάει στη Μάνη για λίγες μέρες και ο Στάθης δηλώνει έτοιμος να την υποδεχθεί. Ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Ειρήνη ζηλεύει το καινούριο ρολόι της Άννας και ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει το ίδιο. Η Ασπασία όμως έχει άλλη άποψη. Η Ισμήνη προχωράει σε συνεργασία με τον Άρη κι αυτός δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Η Χάιδω πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για να παίξει το τελευταίο της χαρτί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει οριστικά. Η Αριάδνη εμφανίζεται στη Μάνη και συμφωνεί με τον Στάθη να τη συστήσει ως κόρη ενός φίλου του από το στρατό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χάνει τελείως τα λογικά της

Η Χάιδω προσπαθεί να πείσει τον Λυκούργο για τις απόψεις της περί γδικιωμού, αλλά εκείνος ανένδοτος επιμένει στο χωρισμό.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 37 στις 07/11/2023
Επεισόδιο 37
Τρίτη

Η Μαργαρίτα ενημερώνεται για τις εξελίξεις και ο Λυκούργος αποδίδει το χωρισμό σε ασυμφωνία χαρακτήρων. Ο Ορέστης εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με τη Δήμητρα, αναγκάζοντας την Ασπασία να του ομολογήσει όσα γνωρίζει για τη Δήμητρα και τον Κουράκο. Η Άννα ζητά από τον Αποστόλη να μη μετακομίσει από το πατρικό τους και να συνεχίσει η συγκατοίκησή τους, εκείνος όμως αρνείται.

Ο Πότης λέει στην Άννα για τη μυστηριώδη κοπέλα που μπήκε στο καφενείο κι ότι ο Στάθης την πήρε κι έφυγαν μαζί. Η Ασπασία βλέπει το καινούριο ρολόι της Ειρήνης και γίνεται έξαλλη με τον Δημοσθένη. Ο Στάθης ξεναγεί την Αριάδνη και της δείχνει τις ομορφιές της Μάνης. Πατέρας και κόρη έρχονται ακόμα πιο κοντά.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 38 στις ο8/11/2023
Επεισόδιο 38
Τετάρτη

Η δουλειά προχωράει και ο Άρης προτείνει στην Ισμήνη να πάνε μαζί στην Αθήνα για της δείξει κάποιες διαδικασίες στην πράξη. Ο Κουράκος ζηλεύει που η Δήμητρα με τον Ορέστη έφαγαν μαζί στο σπίτι του Μάνου. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ζουν ένα παράφορο πάθος. Οι συναντήσεις τους, αντί να αραιώσουν, πυκνώνουν και τους βλέπουν διάφοροι…

Και οι δυο αισθάνονται άσχημα απέναντι στον Ορέστη και πολύ περισσότερο ο Γιώργης, που θέλει να του μιλήσει, όμως δεν βρίσκει ποτέ την ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νεκρός και ο Θανάσης λόγω κυκλώματος;

Η Δήμητρα είναι αυτή που παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μιλήσει στον Ορέστη! Δεν είναι σίγουρη ότι ο Κουράκος είναι έτοιμος για μια «κανονική» σχέση μαζί της, όμως δεν αντέχει άλλο να προσποιείται στον Ορέστη. Όταν του το ανακοινώνει, εκείνος δείχνει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία…

Λίγο αργότερα, ο Ορέστης ζητά από τη Δήμητρα να συναντηθούν. Ο Κουράκος τους παρακολουθεί από μακριά και ζηλεύει. Όταν θα δει τον Ορέστη να πιάνει το χέρι της, θα παρέμβει και θα προσπαθήσει με τρόπο να τον απομακρύνει. Τότε ο Ορέστης θα ξεσπάσει την οργή του για τον δήθεν φίλο του! Με δυο μπουνιές θα ρίξει κάτω τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών!

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 39 στις 09/11/2023
Επεισόδιο 39
Πέμπτη

Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία πως η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε κι εκείνη το λέει στον Στάθη. Η Άννα λέει στη Βασιλική ότι ο Στάθης κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα και της βάζει στο μυαλό περίεργες σκέψεις.

Ο Φίλιππος ζητάει τη βοήθεια της Ισμήνης, για να τα ξαναβρούν οι γονείς τους, αγνοώντας τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό. Η Βασιλική ντρέπεται για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, μη γνωρίζοντας πως η Αριάδνη είναι ετεροθαλής αδελφή της.

Η Αλκμήνη ανακοινώνει στην Αντωνία πως θα γυρίσει στο σπίτι, αλλά με αυστηρά φιλικές διαθέσεις. Στο μεταξύ, ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ όλο το χωριό κουτσομπολεύει την παρουσία της στο πλευρό του.

Η είδηση δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά της Αρετής, η οποία θα γίνει έξαλλη. Ο Στράτος καταφέρνει να μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και πηγαίνει να τη βρει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *